Βίβιαν Κοντομάρη: «Έχω μεγάλη αδυναμία στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο»

Τι είπε για το σήριαλ «Έρωτας με διαφορά» και τη σκηνή που τη... δυσκόλεψε

Όσα είπε η ηθοποιός Βίβιαν Κοντόμαρη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς του Star «Έρωτας με διαφορά», η πανέμορφη Βίβιαν Κοντομάρη, μίλησε για τη σειρά, για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Αργύρη Αγγέλου, τη σκηνή που τη… δυσκόλεψε, αλλά και την αδυναμία της στον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Αργύρης Αγγέλου - Βίβιαν Κοντομάρη: Όσα είπαν για τους έρωτες με... διαφορά

«Είναι εντυπωσιακό ότι με το που γνωριστήκαμε ταιριάξαμε. Κάνουμε πρόβες από το τηλέφωνο», είπε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί: «Ο κόσμος την αγάπησε τη σειρά, μου λένε ότι μοιάζει με ταινία! Είναι πολύ προσεγμένη».

Η Βίβιαν Κονομάρη μίλησε και για τη σκηνή της σειράς που της έμεινε… αξέχαστη, τη στιγμή στην μπανιέρα: «Όταν διάβασα τη σκηνή σκέφτηκα πώς στο καλό θα γυριστεί αυτό! Είχε τόσο σαπούνι που δε μπορούσα να σηκωθώ, με ξέπλεναν με το λάστιχο, δεν έβγαινε με τίποτα!», είπε.

Αναφερόμενη στο MasterChef το οποίο όπως είπε παρακολουθεί ανελλιπώς, εξομολογήθηκε ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Μου αρέσει πολύ το MasterChef. Όλοι οι κριτές είναι έξυπνοι και έχουν χιούμορ. Είμαι φαν του Λεωνίδα Κουτσόπουλου», είπε χαμογελώντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top