MasterChef- Κουτσόπουλος: Η αστεία περιγραφή που έκανε για τους παίκτες!

Οι top 9 έτοιμοι να πάρουν μέρος σε μία ακόμα ομαδική δοκιμασία

Μετά τη αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη έχουν μείνει εννέα στο MasterChef 5.

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Οι διαγωνιζόμενοι αν και δηλώνουν κουρασμένοι από τις προηγούμενες δοκιμασίες όπως το Silver Award, το οποίο κέρδισε η Μαργαρίτα παίρνοντας το έπαθλο των 10.000 ευρώ, δηλώνουν έτοιμοι για την επόμενοι ομαδική δοκιμασία.

MasterChef 5: Ποιος από τους τρεις κέρδισε το Silver Award;


Οι top 9 βγαίνουν στην αυλή της κουζίνας του MasterChef 5, στο τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου και περιμένουν τους κριτές να τους ανακοινώσουν τι πρέπει να κάνουν.

MasterChef 5 - Οι top 9 του διαγωνισμού μαγειρικής

MasterChef 5 - Οι top 9 του διαγωνισμού μαγειρικής

Λίγα λεπτά αργότερα φτάνουν στο σημείο ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι παίκτες μόλις τους αντικρίζουν αρχίζουν να γελούν.

MasterChef 5 - Οι top 9 του διαγωνισμού μαγειρικής

MasterChef 5 - Οι top 9 έτοιμοι να πάρουν μέρος σε μία ακόμα ομαδικη δοκιμασία

Μάλιστα, ένας εξ΄ αυτών σχολίασε πως του θύμισε παρέλαση ο τρόπος που έκαναν είσοδο. Το καλό κλίμα συνεχίζεται με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να παίρνει τον λόγο και να σχολιάζει με χιούμορ τους παίκτες σύμφωνα με κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

«Έχουμε τον Παύλο γιατί όταν βαριέται κάνει μόνο ομελέτες, τον Παυλίτο και τον Παυλάρα. Έχουμε τον Διονύση τον “μάλιστα σεφ μέχρι να πάθω δισκοκήλη”, έχουμε την Ανούς “εγώ δεν μιλάω πολύ”, την ιταλική δύναμη, τον Τότι του MasterChef, Τζιοβάνι, έχουμε τηνΜαργαρίτα “όσα υλικά και να μου δώσετε εγώ θα τα βάλω σε μια κατσαρόλα κι εσείς θα χειροκροτάτε”, έχουμε τον Τζαμαλή “με 3% εγώ θα φτάσω στον τελικό, εκεί θα με φορτίσετε παραπάνω για να μιλήσω”, έχουμε τον Στέφανο “σεφ έχω ιδρώσει κυριολεκτικά και μεταφορικά για να φτάσω μέχρι εδώ”, έχουμε και τη Μαρία “όσο με ρωτάτε εγώ δεν θα απαντάω, θα κάνω γκριμάτσες με τα φρύδια”».

Τα χειροκροτήματα, τα αστεία και τα γέλια έχουν την τιμητική τους πριν ξεκινήσει η «μάχη» πίσω από τους πάγκους.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top