MasterChef: Ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας και ποιοι θα βγουν στον τάκο

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 29/3 στις 21.00 στο Star

Δείτε το trailer του επεισοδίου 49ου του MasterChef 5

Με μια θεματική εβδομάδα συνεχίζουν τη μαγειρική τους διαδρομή οι 12 υποψήφιοι του διαγωνισμού MasterChef 5. Το Mystery Box, τους δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τη μαγειρική τους φαντασία στην Ασιατική κουζίνα, δίχως άγχος.

MasterChef 5: Αποχώρησε η Μαρίνα!

MasterChef 5

MasterChef 5

Ποιος ή ποια θα ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις αυτής της περίτεχνης κουζίνας και ποιο είναι το σημαντικό πλεονέκτημα, που θα κερδίσει, μια ανάσα πριν την είσοδο στην πολυπόθητη δεκάδα;

Οι 12 καλύτεροι παίκτες του MasterChef 5

Οι 12 καλύτεροι παίκτες του MasterChef 5

Με το πιο δύσκολο, ως τώρα, ζητούμενο σε Τεστ Δημιουργικότητας, οι φιλόδοξοι μάγειρες καλούνται να κάνουν το πιο νόστιμο fusion πιάτο συνδυάζοντας Ασιατικά προϊόντα και προϊόντα  που μυρίζουν Ελλάδα.

Οι τρεις κριτές του MasterChef 5

Οι τρεις κριτές του MasterChef 5

Τα πιάτα, που φτάνουν μπροστά στους τρεις chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, δεν τους ικανοποιούν. Η αυστηρή κριτική “λυγίζει” τους υποψήφιους, αφού κάποιοι φαίνεται ότι υπερεκτίμησαν τις γνώσεις αλλά και τις ικανότητές τους.

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top