MasterChef: Έσταξαν φαρμάκι οι συμπαίκτες του Κωστή μετά την επιστροφή του

''Όποιος έχει υποτιμήσει τη νοημοσύνη μου έχει βγει χαμένος'', είπε ο Κωστή

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με Mystery Box αλλά και με μία έκπληξη… για τους περισσότερους παίκτες του MasterChef 5 δυσάρεστη.
Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Ράπτη επέστρεψε ο Κωστής.

Διαγωνιζόμενος MasterChef 5: «Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου»

MasterChef - Πάνος Ράπτης: Η οικειοθελής αποχώρηση και η πολίτισσα γιαγιά

Αυτή η ανακοίνωση από το στόμα του Σωτήρη Κοντιζά έφερε τα πάνω κάτω, αφού οι περισσότεροι παίκτες δεν ήθελαν να μπει και πάλι στον διαγωνισμό.

MasterChef - Διονύσης για Κωστή: Θα χρειαστεί τύχη για να μείνει στο σπίτι

 

MasterChef 5 - Μαρίνα

MasterChef 5 - Μαρίνα

«Ήταν το χειρότερο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που κάναμε στο σπίτι όταν σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο της επιστροφής του», είπε η Μαρίνα.

MasterChef 5 - Λία

MasterChef 5 - Λία

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκαν και η δηλώσεις της Λίας: «Σήμερα είδα φίδια στον ύπνο μου. Λυπάμαι πάρα πολύ που λέω τέτοια πράγματα, αλλά όταν ήταν μέσα στο σπίτι μου έλεγε άλλα και μόλις έφυγε έμαθα ότι καθόταν και με έβριζε ασύστολα. Δε θα περάσει όμορφα μέσα στο σπίτι τώρα που γύρισε».

MasterChef 5 - Ιωάννης

MasterChef 5 - Ιωάννης

«Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι ρουφιάνοι, ύπουλοι, νυφίτσες και διπρόσωποι δε θέλω να μου λένε αλλά ούτε και να τους λέω καλημέρα», ήταν τα λόγια του Ιωάννη.

MasterChef 5 - Διονύσιος

MasterChef 5 - Διονύσιος

Διατεθειμένος μέχρι και να αποχωρήσει από ο παιχνίδι είναι ο Διονύσης αν ο Κωστής κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με εκείνον. «Αν κοιμηθεί ή αφήσει τα πράγματά του εκεί θα απευθυνθώ στην παραγωγή και θα ζητήσω να μου αλλάξουν δωμάτιο. Αν δε γίνει είμαι διατεθειμένος μέχρι και να αποχωρήσω».

MasterChef 5 - Κωστής

MasterChef 5 - Κωστής


«Η όλη κατάσταση με κάνει να νιώθω άβολα. Καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Δεν είμαι χαζός. Όποιος έχει προσπαθήσει να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μου έχει βγει χαμένος», ανέφερε ο Κωστής βλέποντας την αντίδραση των συμπαικτών του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top