Χάρης Ρώμας: Ετοιμάζει νέα σειρά και εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1;

Οι σκέψεις του ηθοποιού για την ενασχόληση με την πολιτική

Σε συζητήσεις φαίνεται πως βρίσκεται ο Χάρης Ρώμας για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Εκνευρισμένος ο Χάρης Ρώμας με δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε σκάνδαλο

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος του «Καφέ της Χαράς», γράφει ένα νέο σήριαλ.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» δεν έχει «κλείσει» με κάποιο κανάλι, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστό αν θα συνεργαστεί για ακόμα μία φορά με την Άννα Χατζησοφιά.

Χάρης Ρώμας: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω από μία φορά»

Εδώ όμως υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή όπως ανέφερε στη συνέχεια η Δήμητρα Καλφούτζου: «Φαίνεται πως ο Νίκος Κοκλώνης θα αναλάβει την παραγωγή αυτού του σήριαλ. Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε συζητήσεις. Μέχρι στιγμής όπως όλα δείχνουν δεν προορίζεται για τον ΑΝΤ1. Χθες το βράδυ μίλησα με τον Χάρη Ρώμα και μου ανέφερε πως όταν θα κλειστεί κάτι θα το ανακοινώσει. Δε θα το κάνει νωρίτερα γιατί είναι προληπτικός».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε και πάλι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος συνομίλησε κι εκείνος με τον Χάρη Ρώμα και του είπε κάτι που προκάλεσε αίσθηση.

«Σε επικοινωνία που είχα με τον Χάρη μου είπε πως αν όλα πάνε καλά αυτή θα είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά. Θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και να πάει και στο Κοινοβούλιο. Του αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά και θέλει να ασχοληθεί με αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top