Εκνευρισμένος ο Χάρης Ρώμας με δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε σκάνδαλο

«Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας δεν πρέπει επιτέλους να σπάσει;» 

Δείτε όσα είπε πρόσφατα ο ηθοποιός/σεναριογράφος για την επιτυχία του «Καφέ της Χαράς»

Εξοργισμένος με πρωτοσέλιδο εφημερίδας που τον εμπλέκει σε νέο σκάνδαλο, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο, είναι ο Χάρης Ρώμας, που έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το Facebook

Χάρης Ρώμας: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω από μία φορά»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και πως κάποια στιγμή πρέπει να «σπάσει και το απόστημα της ρυπαρογραφίας», όσον αφορά στις ανακρίβειες που γράφονται.

Ζέτα Δούκα Χάρης Ρώμας

Η Ζέτα Δούκα εμφανίστηκε για λίγα επεισόδια στο «Καφέ της Χαράς» του Χάρη Ρώμα

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει τη δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο FB εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιος είναι αυτός; Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι. 

Χάρης Ρώμας: Γνώριζα το περιστατικό της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Γιά γέλια,γιά κλάματα ή μήπως γιά οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην...

Δημοσιεύτηκε από Haris Romas στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top