Χάρης Ρώμας: Γνώριζα το περιστατικό της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη

«Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ» ανέφερε ο ηθοποιός

Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Τρίτης η δημόσια εξομολόγηση και καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο θέατρο στο παρελθόν και φέρεται να την είχε κακοποιήσει ψυχολογικά και λεκτικά. Η ηθοποιός τόνισε μάλιστα πως σε ένα από τα ξεσπάσματά του την είχε κλωτσήσει.

Ο Γιώργος Κιμούλης διαψεύδει όσα αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα και προχώρησε με μήνυση εναντίον της.

Κιμούλης για Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι... έλα σε παρακαλώ!»

δΟΎΚΑ Κιμούλης Ρώμας

Ζέτα Δούκα-Γιώργος Κιμούλης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Closer» όπου συνεργάστηκαν το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαρτυρίες καλλιτεχνών κατά Κιμούλη

Λίγη ώρα μετά, σειρά πήρε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία επίσης κατήγγειλε τον Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό, ενώ πολλές καλλιτέχνιδες όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Καίτη Γαρμπή στάθηκαν στο πλευρό της Δούκα μέσω των social media.

Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: Με φόβισες, με τρόμαξες

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με έβριζε χυδαία στη σκηνή»

Ο Χάρης Ρώμας για περιστατικό Ζέτας Δούκα - Γιώργου Κιμούλη

Σήμερα Τετάρτη, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε πως η Ζέτα Δούκα, με την οποία συνεργάστηκαν για το «Καφέ της Χαράς», του είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό σε ανύποπτο χρόνο.

Ρώμας Κιμούλης Δούκα

«Γενικώς πιστεύω ότι πρέπει να είναι λελογισμένα όσα λέγονται διότι δυστυχώς παρατηρείται το φαινόμενο πολύ συχνά να θέλουν να μιλήσουν ακόμα και για λόγους δημοσιότητας. Το θέμα που συζητάμε δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Θέλει πολλή προσοχή στην αντιμετώπισή του. Τη Ζέτα την υπερσυμπαθώ, είχαμε μια θαυμάσια σχέση. Κάποια μέρα που τη γύρισα με το αυτοκίνητο μου είπε ευχαριστώ για τις συνθήκες εργασίες. Σε ανύποπτο χρόνο μού ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, αυτή η κακοποίηση η λεκτική. Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Συμβούλευσα τη Ζέτα να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν είναι κάτι που τη στοιχειώνει. Είμαι υπέρ της Ζέτας και κάθε Ζέτας. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς σε όλους τους εργασιακούς χώρους και στην πολιτική. Έχω δουλέψει με τον Κιμούλη μια φορά όταν ήμουν πιο νέος κι έχω καλή σχέση», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top