MasterChef: Οι αρχηγοί δε θα κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι!

Θα πάρουν «φωτιά» οι κατσαρόλες

Άκρως απαιτητική είναι η πρώτη δοκιμασία στο MasterChef 5! Οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας καλούνται να ετοιμάσουν τρία πρωτότυπα πιάτα και τρία αντίγραφα αυτών.

MasterChef 5: Η απόλυτη ανατροπή στις ομάδες – Η ανακοίνωση του Κοντιζά!

«Θα πρέπει να έχετε πιάτα με κρέας, ψάρι και γλυκό. Ο κάθε αρχηγός θα ορίσει τρεις υπαρχηγούς. Έναν για κάθε κατηγορία πιάτο. Το κάθε πρωτότυπο πιάτο θα το μαγειρέψει ο υπαρχηγός και το κάθε αντίγραφο θα το μαγειρέψει η υπόλοιπη ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες θα αλλάζουν θέση κάθε 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρικής 80 λεπτά», τους ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι επίδοξοι σεφ συνομιλούν χαμηλόφωνα για το τι πρέπει να κάνει ο καθένας ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους εξήγησε κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν. «Οι αρχηγοί μαζί με τους 3 υπαρχηγούς θα πρέπει να βρουν τις ιδέες, να σχεδιάσουν τα πιάτα και όλα αυτά μέσα σε 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής οι αρχηγοί θα μπορούν να δοκιμάζουν τα πιάτα σε κάθε πάγκο, αλλά δε θα μαγειρέψουν. Ο υπαρχηγός θα μπορεί να καθοδηγήσει τον παίκτη, αλλά δεν μπορεί να παρέμβει». 

MasterChef 5: Νίκος ο αναποφάσιστος - Γιατί δεν ανέλαβε ρόλο αρχηγού;

Ο Νίκος ακούγοντας τις οδηγίες δήλωσε πως δε μετάνιωσε που δεν επέλεξε να είναι αρχηγός της μπλε ομάδας, διότι όπως είπε θέλει πολύ να μαγειρέψει.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top