Άγγελος Λάτσιος: Συζητά με τον ΑΝΤ1 για δική του εκπομπή;

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον γιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο, να ασχοληθεί με την τηλεόραση!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο 18χρονος αγαπάει πολύ τη θάλασσα και τις εξερευνήσεις και είναι έτοιμος να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube με θεματολογία γύρω από τις ανεξερεύνητες ομορφιές της ελληνικής θάλασσας. 

Η Μενεγάκη φόρεσε το φούτερ του γιου της - Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου

Λέγεται ότι ήδη έχει κάνει τα πρώτα βίντεο. Ακόμα, όπως αναφέρει η Espresso, που επικαλείται πηγές μέσα από τον ΑΝΤ1, ο Άγγελος Λάτσιος έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκεί μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία, δηλαδή, τη θάλασσα και τον βυθό της.

Ο Άγγελος Λάτσιος ήταν προγραμματισμένο να φύγει στην Αμερική για σπουδές τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως ο κορωνοϊός ανέβαλε τα σχέδιά του.

Έτσι, όπως ακούγεται, θα ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης και του ίντερνετ. Άλλωστε με μητέρα την Ελένη Μενεγάκη και πατέρα τον Γιάννη Λάτσιο έχει μεγαλώσει μέσα στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος.

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top