Πέτρος Πολυχρονίδης: Η on air έκπληξη που του έκαναν οι γονείς του

Εμφανίστηκαν ζωντανά «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επισκέφτηκε τη «Φωλιά των Κου Κου» και ανάμεσα σε άλλα πέρασε και από τη δοκιμασία ερωτήσεων των συνεργατών του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Μία από τις ερωτήσεις που τέθηκε on air στον παρουσιαστή μάλιστα, έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη. Στο απέναντι παράθυρο λοιπόν βγήκαν οι γονείς του Πέτρου Πολυχρονίδη και συνομίλησαν μαζί του, ξαφνιάζοντάς τον.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Έχει γενέθλια! Πόσα κλείνει ο παρουσιαστής;

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, η ομοιότητα του Πέτρου με τον μπαμπά του είναι εκπληκτική!

Τέλος τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα του οικοδεσπότη του «Τροχού», δήλωσαν πως μερικές φορές κάνουν κριτική στον γιο τους για τις στιλιστικές του επιλογές στην εκπομπή.

Πολυχρονίδης: Η ατάκα των παιδιών του που έκανε το στομάχι του να σφιχτεί

Θα παντρέψει τη συνεργάτιδά του Βάλια Χατζηθεοδώρου; 

Η Μαριλού Ρεπαπή ρώτησε τον παρουσιαστή του «Τροχού της Τύχης», αν θα γίνει κουμπάρος στον γάμο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Πέτρου Πυλαρινού, έτσι και αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν νομίζω να γίνω κουμπάρος, γιατί τα παιδιά έχουν φίλους, κολλητούς, από ότι έχω εγώ. Εκεί είναι ολόκληρη κομπανία. Δεν μπορώ να περάσω εγώ πάνω από την κομπανία. Δε γίνεται», είπε με χιούμορ ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το παρελθόν έχει γίνει κουμπάρος άλλες δυο φορές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top