Πολυχρονίδης: Η ατάκα των παιδιών του που έκανε το στομάχι του να σφιχτεί

«Δε θέλω να στερώ χρόνο από τα παιδιά μου», είπε ο παρουσιαστής

Τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Πολυχρονίδης μπαίνει κάθε απόγευμα στα σπίτια όλων μας μιας και παρουσιάζει τον «Τροχό της Τύχης» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star.

Αυτό το γεγονός τον έχει κάνει πολύ αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό και όπως είναι φυσικό όταν τον συναντούν στον δρόμο οι θαυμαστές του τον σταματούν και του ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» παραδέχτηκε πως στην αρχή δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα μιας και το σημαντικότερο πράγμα για εκείνον είναι τα παιδιά του.

«Όλα είναι θέμα διαχείρισης χρόνου. Ως πατέρας έκανα και κάνω σημαντικά πράγματα. Για παράδειγμα, θα πάρω τα παιδιά μου και θα πάμε κινηματογράφο. Υπήρξαν στιγμές που με σταματούσαν στον δρόμο μικρά παιδάκια και ήθελαν να φωτογραφηθώ μαζί τους. Δεν μπορούσα να τους αρνηθώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή άκουσα την εξής ατάκα από τα παιδιά μου ‘’Ώχ, βρε μπαμπά πάλι θα φωτογραφίζεσαι για μια ώρα και θα χάσουμε την αρχή της ταινίας’’. Όταν το άκουσα αυτό σφίχτηκε το στομάχι μου. Σκέφτηκα ότι στερώ χρόνο από τα παιδιά μου για τα άλλα παιδιά και ήταν κάτι που δεν ήθελα. Έχω βρει λοιπόν τις δικλείδες και έτσι πάω κάπου τελευταία στιγμή. Όχι για να αποφύγω κάποιον, αλλά γιατί θέλω να περάσω χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν είμαι μόνος μου δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μου αρέσει πολύ που όλο αυτό γίνεται από αγάπη».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό με ένα κοριτσάκι που τον πλησίασε και τον ρώτησε πόσο χρόνων πρέπει να είναι για να πάει στον «Τροχό της Τύχης» και να γυρίζει τα γράμματα. Τότε εκείνος της απάντησε: «Είσαι πανέτοιμη γιατί απλά έχεις πολύ θάρρος»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top