Αρζόγλου κατά Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση»

«Όταν τελείωσε η σεζόν ένιωσα σαν να έπεσε η Χούντα»

Τη δική του δυσάρεστη εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη μοιράστηκε ο Κώστας Αρζόγλου με τους τηλεθεατές το πρωί. 

Έλενα Ακρίτα: «Aυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τους καταγγέλλοντες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για δυσβάσταχτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Ζητείται Τενόρος», που είχε ανέβει το 1989 στο θέατρο Σμαρούλα. 

«Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα», είπε ο ηθοποιός.

Γνωστή ηθοποιός καταγγέλει τον Κιμούλη για ψυχολογική βία: «Τον λυπάμαι»

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι αν και η παράσταση είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και ο επιχειρηματίας τους ζητούσε να την παρατείνουν για μία εβδομάδα, εκείνος αρνιόταν πεισματικά, ενώ όταν τελείωσε η σεζόν είπε στην τότε σύζυγό του, Έλενα Ακρίτα πως ένιωσε σαν να έπεσε η Χούντα. 

«Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν ενώσει διάφορα πράγματα. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο Γιώργος Κιμούλης ήταν δύσκολος συνεργάτης»

Πρόσθεσε ακόμα πως κατά τη διάρκεια της τελευταίας υπόκλισης ο Γιώργος Κιμούλης του είχε ρίξει αγκωνιά, ενώ η συνύπαρξη μαζί του στη σκηνή ήταν εφιαλτική. 

«Παρά το γεγονός ότι εγώ είχα σκηνοθετήσει την παράσταση και η Έλενα είχε κάνει τη μετάφραση του κειμένου, ο Γιώργος συνεχώς άλλαζε το κείμενο, παρεμβάλλοντας σε αυτό άσχετα πράγματα, ώστε να μεγαλώσει τα λόγια του και να φαίνεται ο ίδιος περισσότερη ώρα», είπε. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στη συνεργασία με τον Κιμούλη έχασα τη φωνή μου»

Ξεκαθάρισε πάντως πως αυτά τα περιστατικά δε θα πρέπει να θεωρούνται ως κανόνας στο θέατρο, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι μέσα σε αυτό και δεν πρέπει να επιστρέψουμε στις εποχές του ’50 και του ’60. 

Γιώργος Κιμούλης: Οι έξι γυναίκες που τον κατηγορούν για ψυχολογική βία

«Ίσως μετά από όλη αυτή την περιπέτεια με τον κορωνοϊό θα πρέπει να ξανασυστηθούμε», είπε ο Κώστας Αρζόγλου. 
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top