Μετά τον Βασιλάκο θα είναι αυτός ο επόμενος Έλληνας Bachelor;

Όσα δήλωσε το νεαρό μοντέλο

Σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον πρώτο Έλληνα Bachelor

Βασιλάκος: Παρουσίασε τους πραγματικούς του γονείς στο «Bachelor» ή όχι;

Μετά την επιτυχία του προγράμματος δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ακουστεί ότι θα συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο, με τον μοντέλο και πρώην παίκτη του «My Style Rocks», Σπύρο Νικολαΐδη, να είναι ένας από αυτός. 

Σπύρος Νικολαΐδης

O Σπύρος έκλεψε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο «My Style Rocks»

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι, θα πρέπει να το δείτε μόνοι σας όταν έρθει η ώρα. Ότι ετοιμάζω πράγματα είναι αλήθεια», είπε ο καλλονός το πρωί της Πέμπτης στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, όταν ρωτήθηκε αν θα είναι στο επόμενο «The Bachelor».

«Δεν προλάβαινα δυστυχώς να το παρακολουθήσω. Είχα δει αποσπάσματα. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν πολύ καλός. Στεκόταν ωραία, τα έλεγε ωραία και είναι και ωραίος άντρας», δήλωσε ακόμα. 

The Bachelor: Έκλεισαν τον λογαριασμό της Αντζελίνας στο Instagram!

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις». «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχω κάνει τέσσερις εβδομάδες γυρίσματα, όσο ήμουν στο My Style Rocks έκανα παράλληλα γυρίσματα, πήγαινα στην Κύπρο», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top