Βασιλάκος: Παρουσίασε τους πραγματικούς του γονείς στο «Bachelor» ή όχι;

Τι απάντηση έδωσε ο ίδιος;

Η πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και Νικόλ Τσομπανίδου δεν πτοούνται από τις κακές γλώσσες που τους θέλουν να μην είναι μαζί και με κάθε ευκαιρία «βροντοφωνάζουν» πόσο ερωτευμένοι είναι. 

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα στο σπίτι του «The Bachelor» σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που ακούγονται και γράφονται εδώ και καιρό αναφορικά με τη μεταξυ τους σχέση. Συγκεκριμένα σε αυτές που υποστηρίζουν ότι μια πρώην διαγωνιζόμενη, η Μαρίνα Λικμέτα, είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. 

Μάλιστα ο Παναγιώτης Βασιλάκους απάντησε και σε όσους του καταλόγισαν πως μέσα στο παιχνίδι δε γνώρισε στις παίκτριες τους πραγματικούς του γονείς, αλλά κομπάρσους.

Κι όμως! Η Νικολέττα Τσομπανίδου υπήρξε ξανθιά

«Έχουν γράψει τόσο πολλά που δε μου κάνει τίποτα εντύπωση πια. Με έχουν πει επαγγελματία χορευτή, ηθοποιό, πυροσβέστη. Έγραψαν μέχρι και το ότι οι γονείς μου δεν είναι πραγματικοί και ότι χρησιμοποιήσαν κομπάρσους. Για μένα, από τη στιγμή που εκτίθεμαι στην τηλεόραση μπορούν να γράψουν τα πάντα. Αλλά με στενοχωρεί όταν αναφέρονται στους γονείς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος Έλληνας «Bachelor» στο περιοδικό «ΟΚ».

The Bachelor: Έτσι περνάει τον χρόνο του χωρίς τη Νικόλ, ο Παναγιώτης

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η σύντροφός του ξεκαθαρίζοντας: «Νομίζω ότι και λογικά να το σκεφτεί κανείς, αν ο Παναγιώτης ήθελε να είναι με τη Μαρίνα, δε θα την άφηνε να φύγει».

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top