Βίκυ Χατζηβασιλείου :«Ώρα να διώξω την ταμπέλα της κοινωνικής εκπομπής»

Τι είδους πρόγραμμα θέλει να παρουσιάσει;

Τι κι αν το «Γράμμα για σένα» δεν είχε και την καλύτερη πορεία στη μικρή οθόνη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν το βάζει κάτω

Το δέντρο της Χατζηβασιλείου θα μπορούσε να στηθεί και στο Σύνταγμα

Τη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια υποδέχτηκαν στην τηλεοπτική τους παρέα στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος, όπου μίλησαν για όλα.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και στην απόφαση να σταματήσει η εκπομπή της -που δε σημείωνε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης- λόγω του κορωνοϊού. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Σταμάτησε τελείως η εκπομπή. Δεν μπορεί να γίνει. Υπάρχει δυσχέρεια για να γίνει η εκπομπή με τον τρόπο που την ξέραμε», εξομολογήθηκε το βράδυ της Τρίτης, προσθέτοντας ότι θέλει να δοκιμαστεί και σε άλλα κόνσεπτ πέραν του κοινωνικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα το infotainment.

«Με δυσκόλεψε ο κορωνοϊός αλλά με βοήθησε να πάω στο επόμενο κομμάτι. Δεν επαναπαύομαι ποτέ. Θεωρώ ότι παραείχα ταυτιστεί με την κοινωνική εκπομπή αλά δεν είμαι μόνο αυτό. Έκανε μεγάλη επιτυχία και δεν ήθελα να το αφήσω όσο έβλεπα ότι υπάρχει αίτημα για αυτή την εκπομπή. Προφανώς έκλεισε αυτός ο κύκλος και πρέπει να βρω κι εγώ κάτι άλλο. Θα ήθελα να κάνω μία live εκπομπή με θετικό το στοιχείο μέσα της. Infotainment, δε με ενδιαφέρει η ώρα. Πρωινό δε θα έκανα έτσι όπως είναι», ξεκαθάρισε η έμπειρη παρουσιάστρια. 

Γνωστή παρουσιάστρια: «Ίσως πρέπει να βάλουμε ένα pause στην εκπομπή μου»

«Ώρα να διώξω αυτή την ταμπέλα. Έχω κάνει τόσα πολλά ετερόκλιτα πράγματα. Είναι ωραίο να σε έχει αγαπήσει ο κόσμος μέσα από κάτι που δημιούργησες εσύ», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top