GNTM 3 - Αιμιλιάνο: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα, αλλά κέρδισα στην αγάπη!»

Ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού

Ο Αιμιλιάνο ήταν ένα από τα φαβορί του GNTM 3, έχοντας κερδίσει πολλές φορές την καλύτερη φωτογραφία και το αβαντάζ, ωστόσο πήγε μέχρι την πηγή και δεν ήπιε νερό.

GNTM 3: Τα δάκρυα του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρησή του

Αν και ο ίδιος πίστευε ότι θα ήταν ο νικητής, κάτι που έλεγε συνέχεια μέσα στον διαγωνισμό, η δοκιμασία του ημιτελικού με την πασαρέλα του στέρησε τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό!

«Είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή για όλους μας εδωπέρα, διότι αντιλαμβανόμαστε ότι ένα όμορφο ταξίδι για όλους μας τελείωσε! Εγώ έφτασα μέχρι την πηγή και νερό δεν ήπια. Εξελίχθηκε έτσι ο τελικός, ώστε να αποχωρήσω εγώ. Μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα που αποχώρησα, γιατί στις επόμενες δυο δοκιμασίες είμαι σίγουρος πως θα τα πήγαινα καλά», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

GNTM Τελικός: Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος νικητής!

Αιμιλιάνο - GNTM

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Ο Αιμιλιάνο μέσα στον διαγωνισμό διέγραψε μία πολύ επιτυχημένη πορεία. Μάλιστα, μέσα στον διαγωνισμό ερωτεύτηκε και έκανε σχέση με τη Μαριαγάπη: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δεν είμαι στους τρεις του τελικού. Μπορεί να μην κέρδισα στο GNTM, αλλά έχω κερδίσει τα περισσότερα από όλους! Διότι είμαι πλήρης με τον εαυτό μου και επίσης έχω κερδίσει και στο συναίσθημα! Οπότε τι να κάνεις τα λεφτά, τα λεφτά θα έρθουν!».

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top