GNTM Τελικός: Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος νικητής!

Το πρώτο αγόρι νικητής του διαγωνισμού μοντέλων είναι γεγονός

Φαίνεται ότι τα αγόρια ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στο GNTM 3 boys & girls, με τον Ηρακλή να ανακηρύσσεται το βράδυ του τελικού ο μεγάλος νικητής του επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος

GNTM 3: Εκτός τελικού ο Αιμιλιάνο - Τρεις διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο

Ηρακλής GNTM

Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ είναι αυτός που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, ένα διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London

Δείτε το - Το trailer για τις αιτήσεις του GNTM 4 είναι γεγονός!

Ο μεγάλος νικητής δέχτηκε συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του, την κριτική επιτροπή και φυσικά τους δικούς του ανθρώπους.

Παρασκευή GNTM Ανδρέας GNTM

 Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Παρασκευή ενώ στην τρίτη ο Ανδρέας.

Οι δοκιμασίες και οι βαθμολογίες

Στην πρώτη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ έκαναν πασαρέλα και εντυπωσίασαν όλους τους κριτές με την απόδοσή τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη φωτογράφιση, στην οποία τα τρία παιδιά πόζαραν σε red carpet ως αστέρες, που βραβεύονται. Από αυτή τη δοκιμασία απέσπασαν και την πρώτη τους βαθμολογία. Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής συγκέντρωσε 39 βαθμούς, η Παρασκευή 38 βαθμούς και ο Αντρέας 37 βαθμούς. 

GNTM 3: Οι παλιοί παίκτες που βρέθηκαν στο πλευρό των τριών φιναλίστ

Στη δεύτερη φωτογράφιση που ακολούθησε, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν σε ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολουθεί μετά τη βράβευση. Να τονίσουμε, πως οι φωτογραφίσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού. Τη βαθμολογία της δεύτερης αυτής δοκιμασίας, την είδαμε να γίνεται live αφού σε αυτή μπορούσε να ψηφίσει και το τηλεοπτικό κοινό. 

Άγγελος Μπράτης Βίκυ Καγιά Ηρακλής GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί Δημήτρης Σκουλός

Έτσι λοιπόν, με την βαθμολογία των κριτών η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: Ηρακλής 79 βαθμούς, Παρασκευή 76 βαθμούς και Αντρέας 72 Βαθμούς.

GNTM 3: Εκτός τελικού ο Αιμιλιάνο - Τρεις διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο

Στο τέλος και με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού ανακοινώθηκαν και τα τελικά αποτελέσματα.

Ο Ανδρέας συγκέντρωσε 84,8 βαθμούς, η Παρασκευή 87 βαθμούς κι ο Ηρακλής 95,2, δηλαδή 8,2 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη θέση, με αποτέλεσμα να στεφθεί ο απόλυτος νικητής και το πρώτο αγόρι που κερδίζει το GNTM!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top