Παρασκευή: «Νιώθω ένα κενό μέσα μου» είπε απογοητευμένη στο star.gr

Κέρδισε τη δεύτερη θέση στο GNTM 3

Δεύτερη τερμάτισε η Παρασκευή Κερασιώτη στον μεγάλο τελικό του GNTM 3, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει αν και το πίστευε πάρα πολύ!

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι η νικήτρια, το είχα πολύ ανάγκη το έπαθλο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη ή ότι είμαι τσαντισμένη που κέρδισε ο Ηρακλής. Το άξιζε, μπράβο του και προχωράμε!» είπε στο star.gr.

Παρασκευή - GNTM

Η 19χρονη ήταν το απόλυτο outsider αφού είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό και επέστρεψε λίγες εβδομάδες μετά! Απέδειξε πως είναι αποφασισμένη να πετύχει και τελικά τα κατάφερε και έφτασε στον τελικό.

Παρασκευή - GNTM: Δείτε τις κούκλες αδερφές της

Λίγο μετά το τέλος της μεγάλης βραδιάς δήλωσε στην κάμερα του star.gr απογοητευμένη που δεν κέρδισε γιατί το ήθελε πάρα πολύ αλλά είναι αισιόδοξη για το μέλλον:

«Αυτή τη στιγμή δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να με καταλάβει. Νιώθω ένα κενό μέσα μου, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Πίστεψα πάρα πολύ στον εαυτό μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Βγήκα δεύτερη και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για μένα, οπότε δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Πιστεύω ότι έξω με περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα».

GNTM Τελικός: Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος νικητής!

Η όμορφη τσιγγάνα από την Πάτρα είναι ένα δυναμικό κορίτσι που πιστεύει πολύ στον εαυτό της. Για εκείνους που δεν την πίστεψαν δήλωσε:

«Πολλοί άνθρωποι από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι έως και τη στιγμή που είμαι εδώ στον τελικό δεν πίστεψαν σε εμένα. Πίστευαν ότι απλά δεν κάνω γι’ αυτό και επειδή ήμουν επιστροφή δεν έπρεπε να ξαναήμουν εδώ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι απέδειξα ότι αξίζω. Είμαι εδώ στον τελικό. Μπορεί να βγήκα δεύτερη αλλά πιστεύω εγώ σε εμένα και αυτό με νοιάζει! Ήρθα άπειρη σε αυτόν τον χώρο και εννοείται ότι για να ήρθα εδώ σημαίνει ότι με νοιάζει πάρα πολύ. Θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με αυτό και δε θα το αφήσω με τίποτα. Ο κόσμος θα δει την εξέλιξή μου σιγά σιγά. Τα παιδιά στήριζαν τον Ανδρέα από την αρχή επειδή δεν είχε φύγει καθόλου από το παιχνίδι, ενώ εγώ με τον Ηρακλή επειδή ήμασταν επιστροφές, δεν πίστευαν σε εμάς».

Παρασκευη δοκιμασία GNTM

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Όλα όσα δε ξέρουμε για την Παρασκευή Κερασιώτη

Η Παρασκευή είναι τσιγγάνα, είναι 19 ετών και κατάγεται από την Πάτρα. Δεν είχε ασχοληθεί με το modelling, μέχρι που πήρε μέρος στον διαγωνισμό! Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή είναι για να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας. Στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για την καταγωγή της αλλά αυτό δεν την πτοεί και στόχος της είναι πετύχει τα όνειρά της!

Παρασκευή GNTM

Μία φωτογράφηση που έκανε στο GNTM και είχε λάβει πολύ θετικά σχόλια

Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, έχει τρεις αδελφές και έχει τεράστια αδυναμία στην ανηψιά της. Πέρασε δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια παίζοντας με τις αδελφές της στις αλάνες του καταυλισμού. Όταν έφυγε με την οικογένειά της από τον καταυλισμό και εγκαταστάθηκαν σε ένα σπίτι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους, όπως έχει δηλώσει η ίδια!

Παρασκευή - Αδελφές

Στη φωτογραφία ποζάρει με τις αδελφές της
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top