Elif: Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους με ένα κομμάτι ψωμί στο χέρι

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τρίτη στις 17:30

Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται τη Ζουλιντέ. Η Ιντζί θέλει να γνωρίζει το φτωχό κορίτσι, στο οποίο έδωσαν τη ζακέτα της Ελίφ αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ήταν πολύ κουρασμένο και τώρα κοιμάται.  Αν και η Τουλάι με την Ιντζί είναι τόσο κοντά στην Ελίφ, δεν καταφέρνουν να τη δουν.

Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ συναντιούνται στην κουζίνα και ο Κερέμ συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με την κοπέλα. Δεν μπορεί να τη βγάλει λεπτό από το μυαλό του.

Ο Τζαφέρ χτυπάει τη Σεμά την οποία κατηγορεί για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για τις απειλές της Λεμάν.

Το επόμενο πρωί η Ελίφ ξυπνάει. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει ένα φτωχό πρωινό κι ο Εμιρχάν το μοιράζεται με την Ελίφ. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως τους είναι βάρος γιατί είναι κι αυτοί πολύ φτωχοί. Όταν βρίσκει ευκαιρία η Ελίφ το σκάει και η Ζουλιντέ πανικοβάλλεται όταν αντιλαμβάνεται την απουσία της. Ο Εμιρχάν σκέφτεται πως η Ελίφ δεν τον συμπάθησε για αυτό κι έφυγε.

Ο Κερέμ βλέπει τη Ρεϊχάν να περπατάει με δυσκολία και καταλαβαίνει πως την πονάει ακόμα το πόδι της. Της ζητάει να καθίσει και φροντίζει το πόδι της, ενώ έρχεται η Παρλά και γίνεται έξαλλη όταν τους βλέπει.

Η Ρεϊχάν φεύγει και συνειδητοποιεί κ εκείνη πως έχει αισθήματα για τον Κερέμ, τα οποία όμως προσπαθεί να κρύψει.

Η Παρλά συνεχίζει να φωνάζει στον Κερέμ και του λέει πως θα τη χάσει αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι και καταλήγουν να τσακώνονται. 

Η Χουμεϊρά τους βλέπει σε αυτή την κατάσταση και προσπαθεί να ηρεμήσει την Παρλά. Της λέει πως δεν είναι αυτός τρόπος για να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ και πως χρειάζεται ένα καλύτερο σχέδιο.

Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, κρατώντας ένα μικρό κομμάτι ψωμί στα χέρια της. Έφυγε από το σπίτι της Ζουλιντέ για να μη γίνεται βάρος.

Η Παρλά τα βάζει με τη Γιλντίζ όταν της σερβίρει τον καφέ της. Η κοπέλα θεωρεί πως ο Κερέμ φέρεται πολύ καλά στο υπηρετικό προσωπικό. Η Χουμεϊρά προειδοποιεί την Παρλά και τη συμβουλεύει να ηρεμήσει. Η Παρλά απολογείται για τη συμπεριφορά της…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top