GNTM 3 τελικός: Ίριδα και Πέτσας προβλέπουν το μοντέλο που θα κερδίσει!

Ποιος/α πιστεύουν ότι θα κερδίσει το GNTM 3;

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 3. Η αγωνία κορυφώνεται για το ποιο από τα πέντε μοντέλα θα καταφέρει να κερδίσει του «Greece’s Next Top Model».

GNTM 3 τελικός: Οι καινοτόμες δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον νικητή

Οι προβλέψεις για το όνομα του μεγάλου νικητή ή της νικήτριας (για να μην ξεχνιόμαστε υπάρχει και η Παρασκευή ανάμεσα σε τέσσερα αγόρια, τον Έντουαρντ, τον Ηρακλή, τον Ανδρέα και τον Αιμιλιάνο), δίνουν και παίρνουν.

Οι top 5 του GNTM 3

Η Ίριδα και ο Παναγιώτης Πέτσας τόλμησαν και έκαναν τις προβλέψεις τους και μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

GNTM 3 ημιτελικός: Οι top 5 ποζάρουν ως υπερκατάσκοποι!

«Δεν μπορώ να πω ποιος θα ήθελα να αποχωρήσει στον αποψινό ημιτελικό, αφού και τα πέντε παιδιά είναι πολύ καλά. Θα ήθελα να κερδίσει η Παρασκευή. Είναι ένα κορίτσι που στην αρχή εγώ δεν υποστήριζα, αλλά τώρα της βγάζω το καπέλο. Τα έχει πάει πάρα πολύ καλά», είπε η Ίριδα.

GNTM 3: Οι προβλέψεις της Μαριαγάπης για τους φετινούς φιναλίστ


Σειρά είχε και ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος χωρίς πολλές περιστροφές δήλωσε πως θέλει για νικητή τον Ανδρέα εξηγώντας με απλά λόγια τον λόγο. «Ο Ανδρέας υποστήριζε από την αρχή ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό. Θέλω να τον δω εκεί. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά (στη νίκη)».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top