Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ένιωθα σαν να μου ξεριζώνουν το κεφάλι»

Όσα είπε στην εκπομπή του για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε στην εκπομπή του «Οδηγός Καλής Ζωής», ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, θέλοντας με ψυχραιμία να βοηθήσει και άλλους που έχουν βρεθεί ή θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ιό. 

Κεφαλογιάννης: Πέρασε τον κορωνοϊό & επέστρεψε στο πλατό μείον 6 κιλά

«Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά πέρασα κορωνοϊό. Σχετικά βαριά, όχι πολύ βαριά. Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί. Έχω περάσει, βέβαια, έχω αρνητικά τεστ πια αλλά με ταλαιπώρησε σημαντικά για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες», είπε στην έναρξη της εκπομπής του.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Όπως είπε, ακόμα δεν είναι σίγουρος πως κόλλησε, αν και ήταν αρκετά προσεκτικός. Στην αρχή εμφάνισε 39 πυρετό και λίγο πονοκέφαλο, ο οποίος όμως εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. 

Μετά από λίγες μέρες τα συμπτώματα χειροτέρεψαν και το βράδυ της γιορτής του έγιναν αφόρητα. 

Κεφαλογιάννης: Έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό για «τρεις αγωνιώδεις εβδομάδες»!

«Εκείνο το βράδυ δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω. Πήρα τρία παυσίπονα και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο προσπαθώντας να ηρεμήσω.  Και εκεί ο φόβος μεγάλωνε.  Όσο έβλεπα ότι υπήρχε επιδείνωση και ήξερα ότι οι κρίσιμες μέρες είναι οι επτά άρχισε να με κατακλύζει ο φόβος», εξομολογήθηκε. 

Μιχάλης Κεφαλογιάννης για κορωνοϊό: «Δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος»

Ο δημοσιογράφος τόνισε επίσης ότι είναι μια αρρώστια την οποία ο καθένας την περνά μόνος του, κάτι που μεγαλώνει τον φόβο και την ανασφάλεια, ενώ η επικοινωνία με τους γιατρούς, έστω και τηλεφωνικά είναι παρηγορητική. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top