Η ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Το «ευχαριστώ» του σε όσους τον βοήθησαν να νικήσει το θεριό

Ρεπορτάζ που είχε προβληθεί στην εκπομπή Happy Day για την περιπέτεια του Μιχάλη Κεφαλογιάννη με τον κορωνοϊό

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ήταν ένας από τους ανθρώπους που νόσησαν από κορωνοϊό και όπως ο ίδιος έχει κάνει γνωστό, πάλεψε σκληρά για τρεις ολόκληρες εβδομάδες με το θεριό. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Σήμερα, με νέα ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να πει τα δικά του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του και πολεμούσαν μαζί τον μεγάλο αντίπαλο, τον κορωνοϊό. 

Κεφαλογιάννης: Έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό για «τρεις αγωνιώδεις εβδομάδες»!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Οδηγός Καλής Ζωής» με ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρθηκε σε όλους εκείνους, γιατρούς, νοσηλευτές, πληρώματα του ΕΚΑΒ, που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και αγόγγυστα βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς που τους έχουν ανάγκη.

 

 

«Ως ασθενής που έγινε καλά από κορωνοϊό θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω:

Τη γιατρό μου, πνευμονολόγο Μίνα Γγάγκα, η οποία με στρατηγική, υπομονή και τόλμη με οδήγησε αργά αλλά σταθερά στο τέλος αυτής της περιπέτειας και στην σταδιακή βελτίωση της αναπνευστικής μου ικανότητας.

Τον παθολόγο Γιώργο -Μιχάλη Γουργούλη για την καθημερινή ιατρική και ανθρώπινη υποστήριξη και την παθολόγο Αθανασία Δεληβελιώτου για την επιμονή της να ληφθούν άμεσα οι αναγκαίες αποφάσεις.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης για κορωνοϊό: «Δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος»

Τη μικροβιολόγο Ευσταθία Χρήστου που ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη, στο σπίτι μου για τις απαραίτητες αιμοληψίες.

Την ψυχολόγο Άσπα Πασπάλη που με βοήθησε να νικήσω τους πιο σκοτεινούς φόβους που γεννά αυτή η νόσος και η πιθανή εξέλιξη της.

Τα δύο πληρώματα του ΕΚΑΒ ( μόνο το επώνυμο του Ανδρεαδάκη θυμάμαι γιατί μου είπε ότι καταγόμαστε από το ίδιο χωριό της Κρήτης) για το κουράγιο που μου έδωσαν και τον επαγγελματισμό τους, ώστε να μηδενιστούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού κατά τη μεταφορά και την επιστροφή μου από το νοσοκομείο.

Τον πνευμονολόγο Αθανάσιο Κορομηλιά και όλους τους νέους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες στην εφημερία της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του «Σωτηρία» -υπό την εποπτεία της πνευμονολόγου Αντωνίας Κουτσούκου- για την αυταπάρνηση και την εξαιρετική δουλειά, σε όλους τους ασθενείς Covid που χρειαστήκαμε τη βοήθεια τους εκείνο το βράδυ.

Τον Παναγιώτη Ραφτόπουλο και τη Άννα που μου έφερναν έξω από στην πόρτα, τα απαραίτητα φάρμακα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Τους γείτονες μου, Άγη, Αίγλη και Μανάνα που με προμηθεύαν για μέρες με τα απαραίτητα τρόφιμα.

Το Μάριο που φρόντισε ώστε να έχω στο σπίτι μου τη συσκευή οξυγόνου, μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο.

Την πνευμονολόγο Καλλιόπη Παπαδήμα, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και την εντατικολόγο Αναστασία Κοτανίδου, για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν κυρίως για να με εμψυχώσουν αλλά και για να μου δώσουν τις επιστημονικές συμβουλές τους», έγραψε ο δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top