GNTM 3: Φιλίες στο «έλεος» του ανταγωνισμού!

Γιατί τσακώθηκαν οι δύο φίλοι Έντουαρντ και Ανδρέας;

Ένταση δημιουργήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM ανάμεσα στους δύο καλούς φίλους Έντουαρντ και Ανδρέα. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ήταν έξαλλος με τη σύσταση των κριτών να μη στηρίζεται στον τοίχο φορώντας τα ξυλοπόδρα, καθώς το  θεώρησε μία έξτρα δυσκολία στη φωτογράφισή του με την Ξένια.

GNTM: Η παρεξήγηση του Ανδρέα με τον Έντουαρντ!

Η φωτογραφία τους ωστόσο, ήταν από τις καλύτερες φωτογραφίες στο πλατό της αποχώρησης. Ο Ανδρέας, φάνηκε να μην… χάρηκε που ο Έντουαρντ πήρε καλές κριτικές και τις θεώρησε λίγο... υπερβολικές!

GNTM 3 Έντουαρντ Ανδρέας τσακώθηκαν

«Μία φορά ακούσαμε καλά σχόλια για φωτογραφία και θα μας το βγάλεις ξινό;», είπε ο Έντουαρντ, με τον Ανδρέα να εξηγεί στην κάμερα των «Κου Κου» ότι δεν πήγε να του πάρει τη χαρά από τα χέρια και πως ο εγωισμός του να κερδίσει πολλές φορές τον κάνει να φαίνεται κακός και υπερβολικά ανταγωνιστικός.

GNTM 3: Οι top 9 ετοιμάζονται για... scuba diving!

ανδρέας παρεξήγηση τσακωμός με Έντουαρντ φίλοι gntm παρέες Δημοσθένης GNTM 3

«Ο Αντρίκος γίνεται πολύ ανταγωνιστικός καμιά φορά και δεν κοιτάει παρέες», είπε τόσο ο Έντουαρντ όσο και ο Δήμος στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

«Εγώ ζήτησα συγγνώμη στον Έντουαρντ γιατί εκείνη τι στιγμή δεν καταλάβαινα ότι έχω υφάκι», παραδέχτηκε on camera o Ανδρέας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top