GNTM: Η παρεξήγηση του Ανδρέα με τον Έντουαρντ!

Οι δυο φίλοι μάλωσαν έντονα μπροστά στους άλλους

Όσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, η συνεργασία και το «μαζί» είναι τα στοιχεία-κλειδιά για την πορεία των κορυφαίων 10 μέσα στο σπίτι του GNTM!

Τα νεαρά μοντέλα την ώρα που περίμεναν την απόφαση των κριτών για το ποιος θα αποχωρήσει, κάθισαν στο εστιατόριο και σχολίασαν τη δοκιμασία με τα ξυλοπόδαρα. Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούσαν να σταθούν στο ...ύψος των περιστάσεων.

Ωστόσο, ο Ανδρέας με τον Έντουαρντ είχαν μία διαφωνία. Ο Αντρέας είπε σε εκείνον και στον Δήμο ότι κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης στηριζόντουσαν με τα κεφάλια τους. 

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Έντουαρντ, ο οποίος του είπε ότι εκείνος στηριζόταν στον τοίχο.

«Ο Αντρέας είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιδί και το έχουμε δει από την αρχή του διαγωνισμού. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι απλά με εκθέτει και μιλάει για μένα με έναν τρόπο, τον οποίο δεν αξίζω, γιατί εγώ σε κάθε φωτογραφία του θα τον στηρίξω, κι ας μην πιστεύω ότι είναι η καλύτερη», είπε ο Έντουαρντ. 

«Το ύφος μου εκνεύρισε τον Έντουαρντ. Στην αρχή έφταιγα εγώ αλλά μετά αυτός το πήγε υπερβολικά αλλού, οπότε στη συνέχεια έφταιγε αυτός», είπε με τη σειρά του ο Ανδρέας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top