Έλληνας ηθοποιός δεν ήθελε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»

Για ποιο λόγο δυσκολεύτηκε να πει το μεγάλο «ναι»

Έχει τεράστια καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 όπου πρωταγωνίστησε στη θρυλική κωμική σειρά «Το δις εξαμαρτείν».

Καλεσμένος στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, ο Χάρης Σώζος που εδώ και λίγα επεισόδια βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες», έκανε μια… ιδιαίτερη αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στη σειρά. 

Χάρης Σώζος

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Σώζο –Πέθανε αγαπημένο του πρόσωπο

«Χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο και μου είπαν για τις “Άγριες Μέλισσες”. Εγώ δεν ήθελα να το κάνω. Έλεγα μακάρι να ήμουν όταν το έβλεπα στην τηλεόραση, αλλά δεν ήθελα να χάσω τη βολή μου, αλλά η γυναίκα και ο γιος μου είπαν να το κάνω. Βαριόμουν να μπω σε αυτή τη διαδικασία πάλι, ήθελα να ξεκουραστώ. Όταν μου ήρθε η πρόταση είπα που πάω τώρα να μπλέξω; Να ξυπνάω πρωί, να μαθαίνω λόγια. Ήθελα για ένα χρόνο να μην κάνω τίποτα», είπε ο ηθοποιός.

Πριν από αυτό, εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη ότι δεν παρακολουθεί τα επεισόδια στα οποία έχει πάρει μέρος: «Έχω ζηλέψει με την καλή έννοια, λέω "αχ θα ήθελα να είμαι σε αυτή την παράσταση ή θα ήθελα να παίξω αυτό το ρόλο". Δεν έχω ζηλέψει με κακία. Όπως ας πούμε για τις “Άγριες Μέλισσες”. Όταν το έβλεπα έλεγα "αχ θα ήθελα να είμαι σε αυτή την παραγωγή". Το έβλεπα, τώρα δεν το βλέπω. Τώρα που παίζω δεν το βλέπω γιατί μπορεί να δω κάτι και να μου στραβώσει. Έχω διάβασμα το βράδυ αλλά δεν το βλέπω γιατί κάτι μπορεί να μου στραβώσει και να μην μου αρέσει και να τα πάρω στο κρανίο. Και με τις άλλες σειρές ήμουν έτσι αλλά τότε το βράδυ έπαιζα θέατρο και δεν μπορούσα να το δω. Τα έβλεπα πολύ αργότερα. Με τον εαυτό μου είμαι πολύ αυστηρός. Είμαι ιδιότροπος, δεν μου αρέσουν εύκολα τα πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top