GNTM 3: Ποιος παίκτης/παίκτρια είχε την καλύτερη φωτογραφία;

Ποιοι είχαν τα καλύτερα κλικ;

Στην αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3, όπου τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν κρατώντας αλεξίπτωτα ενώ στέκονταν μπροστά σε δυνατές τουρμπίνες τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν ο Ανδρέας και η Μαριαγάπη.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να εξωτερικεύσουν πολύ έντονα συναισθήματα στο «κλικ» τους και κέρδισαν τη συγκεκριμένη δοκιμασία.


Η Μαριαγάπη ξαφνιάστηκε στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, καθώς πίστευε ότι δίπλα της θα ήταν ο Έντουαρντ και όχι ο Ανδρέας.

Όταν η Βίκυ Καγιά ρώτησε τον Ανδρέα ποιον θεωρεί μεγαλύτερό του αντίπαλο μέσα στον διαγωνισμό εκείνος απάντησε τον Έντουαρντ, ενώ στην ίδια ερώτηση η Μαριαγάπη απάντησε: «Τον εαυτό μου».

Αυτή η δήλωση δεν ικανοποίησε την κριτή και της ζήτησε να πει κάποιον από τους συμπαίκτες της. «Τον Έντουαρντ», είπε εκείνη κάτι που όπως φάνηκε ενόχλησε τον Ανδρέα.

«Με ξεπερνάει το γεγονός ότι η Μαριαγαπη δεν μπορεί να με δει καν σαν αντίπαλο. Όταν τη ρωτούν από εγωισμό δεν μπορεί να το παραδεχτεί ότι με φοβάται. Δεν μπορεί να με νικήσει», δήλωσε on camera ο Ανδρέας.

Ανάμεσα στον Ανδρέα και τη Μαριαγαπή την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαριαγάπη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top