Παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο

Το μήνυμα όχι μόνο προς τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της Αθλητικής Κυριακής στην ΕΡΤ, Έλενα Μπουζάλα, μίλησε δημοσίως για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού, στέλνοντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα.   

Έλενα Μπουζάλα

Η Έλενα Μπουζάλα στην έναρξη της εκπομπής της περασμένης Κυριακής, θέλησε να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων και της έγκαιρης διάγνωσης.   

«Ως κάποια που έχω ζήσει την εμπειρία, θέλω να πω μόνο δύο πράγματα: Το πρώτο είναι πρόληψη, πρόληψη, πρόληψη. Κάνουμε τις εξετάσεις μας τακτικά και ευλαβικά. Γιατί η έγκαιρη διάγνωση, κυριολεκτικά σώζει ζωές. Το δεύτερο είναι ότι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, ακόμα και όταν αισθανόμαστε ότι δεν αντέχουμε άλλο. Γιατί η πραγματική δύναμη δεν έρχεται από αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αλλά, ξεπερνώντας αυτά που πιστεύαμε ότι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Όλες φοβόμαστε, η ελπίδα όμως, είναι ισχυρότερη από τον φόβο», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια έστειλε ένα μήνυμα και προς τους άντρες, τους οποίους κάλεσε να στηρίζουν τις γυναίκες τους σε τέτοιες δοκιμασίες: «Και μια συμβουλή προς τους άντρες: Μην αφήσετε πότε τη γυναίκα σας μόνη της να περάσει μία τέτοια δοκιμασία, σταθείτε δίπλα της. Καμιά γυναίκα, δεν πρέπει να το περάσει μόνη της αυτό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top