GNTM 3: Έτσι χρησιμοποίησε ο Αιμιλιάνο τα ντεζαβαντάζ του

Ποιους ήθελε να… χαντακώσει το νεαρό μοντέλο;

Το αβαντάζ της προηγούμενης δοκιμασίας του GNTM κέρδισε ο Αιμιλιάνο, που εντελώς στρατηγικά «τοποθέτησε» τους συμπαίκτες του στο νέο φωτογραφικό concept/δοκιμασία.

GNTM 3: Ούρλιαζε από τον φόβο της η Ζενεβιέβ! Για ποιο λόγο;

Όπως δήλωσε on camera, ήθελε να «χτυπήσει» τους πιο αδύναμους διαγωνιζόμενους, για να τους βγάλει μια και καλή από το παιχνίδι.

Το ντεζαβαντάζ που μπορούσε να χρησιμοποιήσει για τρεις συμπαίκτες του είχε να κάνει με το περιορισμένο χρόνο, αφού τα τρία… αδικημένα άτομα θα είχαν μόνο 10 δευτερόλεπτα προκειμένου να φωτογραφηθουν για την καμπάνια γνωστού λούνα παρκ. 

Κωνσταντίνος GNTM

Ο πρώτος που επέλεξε ο Αιμιλιάνο να δυσκολέψει ήταν ο Κωνσταντίνος, αφού θεωρεί ότι το έχει με τις… περίεργες πόζες. Το golden pass δήλωσε ότι δεν τον πειράζει καθόλου η απόφαση του συμπαίκτη του.

Παρασκευή GNTM

Δεύτερη που πήρε το ντεζαβαντάζ ήταν η Παρασκευή, την οποία ο Αιμιλιάνο θεωρεί πολύ όμορφη κοπέλα αλλά… μονότονη. Η παίκτρια δήλωσε ότι όπως εκείνος έτσι κι αυτή, δεν τον συμπαθεί!

Λία GNTM

Τρίτη παίκτρια που θα είχε δέκα δευτερόλεπτα για τη σωστή λήψη είναι η Λία. Το μοντέλο δήλωσε ότι περίμενε ότι θα έχει το ντεζαβαντάζ, αφού στην προηγούμενη δοκιμασία την κατηγόρησε για την κακή φωτογραφία της φίλης του, της Μαριαγάπης.

GNTM 3: Δείτε γιατί ξέσπασε σε κλάματα ο Εμμάνουελ

Ο ίδιος επέλεξε να φωτογραφηθεί τέταρτος κατά σειρά, προκειμένου να πάρουν οι άλλοι την «κρυάδα».

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top