Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Κλασικά με… συγκίνηση και πολύ κλάμα!

Για την τηλεοπτική της επιστροφή με την εκπομπή «Γράμμα για σένα», που θα είναι στο ίδιο ύφος με το «Πάμε πακέτο» μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

H Bίκυ Χατζηβασιλείου μας συστήνει τη μαμά της

Καλεσμένη σε event το βράδυ της Πέμπτης, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια σχολίασε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Παλιά έκανα το "Έχεις Γράμμα", όπως βλέπετε οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν ξανά».

Πότε όμως θα δούμε στις μικρές μας οθόνες τη νέα της εκπομπή;

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του OPEN:

Συνεχίζοντας να φέρνει κοντά ανθρώπους που απομακρύνθηκαν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου «ανοίγει» το πρώτο «Γράμμα για σένα» αυτή την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο OPEN. 

Συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να ανοίξουν την καρδιά τους στη Βίκυ, σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε.

«Γράμμα Για Σένα»: Έτσι θα λέγεται η νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας δυνατά συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Γράμμα για σένα». 

Πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 20:00 στο OPEN. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top