Δανάη Μπάρκα: «Φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα!»

Όσα είπε για τις φωτογραφίες με το σώμα της

Με αφορμή την επίδειξη μόδας του οίκου Versace με plus size μοντέλα, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της

Δανάη Μπάρκα: Έκανε τον απολογισμό της πρώτης τηλεοπτικής της εβδομάδας

Η νεαρή ηθοποιός και -πλέον- παρουσιάστρια, αναφέρθηκε σε όσους κατά καιρούς τη ρωτούν γιατί ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με το σώμα της.

Δανάη Μπάρκα

Προφανώς η Δανάη αναφέρεται σε κάποια από αυτές τις φωτογραφίες της /Φωτογραφία Instagram

Τα λόγια του Χατζηπαναγιώτη και on air δάκρυα της Δανάης Μπάρκα

«Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε “εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ;”. Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν. Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος και αν πάρω εγώ έναν άνθρωπο στο χέρι, θα πάρει και αυτός άλλον έναν και γίνεται μια αλυσίδα», είπε η Δανάη.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top