Δανάη Μπάρκα: Έκανε τον απολογισμό της πρώτης τηλεοπτικής της εβδομάδας

Ποιους ευχαρίστησε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου;

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συνέντευξη του... δεύτερου πατέρα της, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, στην εκπομπή της

Η πρώτη εβδομάδα του «Πάμε Δανάη» ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τη Δανάη Μπάρκα να κάνει τον δικό της απολογισμό

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για το διαζύγιο των γονιών της

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινή εκπομπής του Mega, πόσταρε φωτογραφία της όπου ποζάρει ανάμεσα σε ένα… βουνό από λουλούδια, λέγοντας το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους τη βοήθησαν.

Όπως έγραψε

«Ευχαριστώ, ευχαριστούμε.
Τα μηνύματα σας είναι ώθηση για την συνέχεια μας.
Ονειρευόμαστε μια εκπομπή με ήθος ,ευγένεια, αισιοδοξία, χιούμορ, ωραία θέματα και περίσσια αλήθεια - & μας δίνετε δύναμη και στήριξη να χαμογελάμε και να προσπαθούμε διπλά για το καλύτερο.
Ευχαριστώ έναν έναν τους ανθρώπους που εσείς δεν βλεπετε αλλά είναι οι ουσιαστικοί «ήρωες» της τηλεόρασης και χωρίς εκείνους δεν θα υπήρχε το αποτέλεσμα που βλέπετε εσείς.
Να χαμογελάμε πολύ, να κρίνουμε λιγότερο, να σκορπαμε αγάπη και δύναμη.
Ευχαριστώ το κανάλι, για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί ρισκάρει με γνώμονα την αισθητική, την αλήθεια και την αισιοδοξία.
Η ομάδα είναι το σημαντικότερο. Ομάδα και ομαδικότητα
Να είστε καλά και εύχομαι να συνεχίζουμε με όλο και περισσότερη αγάπη
Αχχχχχ πάει η πρώτη εβδομάδα!!!»
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ,ευχαριστούμε. ♥️ Τα μηνύματα σας είναι ώθηση για την συνέχεια μας. Ονειρευόμαστε μια εκπομπή με ήθος,ευγένεια,αισιοδοξία,χιούμορ,ωραία θέματα και περίσσια αλήθεια-& μας δίνετε δύναμη και στήριξη να χαμογελάμε και να προσπαθούμε διπλά για το καλύτερο. Ευχαριστώ έναν έναν τους ανθρώπους που εσείς δεν βλεπετε αλλά είναι οι ουσιαστικοί «ήρωες» της τηλεόρασης και χωρίς εκείνους δεν θα υπήρχε το αποτέλεσμα που βλέπετε εσείς. Να χαμογελάμε πολύ,να κρίνουμε λιγότερο,να σκορπαμε αγάπη και δύναμη. Ευχαριστώ το κανάλι,για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί ρισκάρει με γνώμονα την αισθητική,την αλήθεια και την αισιοδοξία. Η ομάδα είναι το σημαντικότερο. Ομάδα και ομαδικότητα 🤟🏼♥️ Να είστε καλά,και εύχομαι να συνεχίζουμε με όλο και περισσότερη αγάπη 🥰 Αχχχχχ πάει η πρώτη εβδομάδα!!! @pamedanai

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top