Ηθοποιός φεύγει από τις «Άγριες Μέλισσες» και μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς»!

Τελείωσαν τα γυρίσματα στο Διαφάνι

Ο Νίκος Ψαρράς υποδύεται τον «Σταμάτη» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά όπως είπε δε θα τον βλέπουμε στη σειρά για πολύ ακόμα μιας και τα γυρίσματα για εκείνον ολοκληρώθηκαν.

«Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι. Εγώ πέρασα πολύ καλά στα γυρίσματα με τα παιδιά. Τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ενδέχεται να τον δούμε και πάλι σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτή τη φορά μέσα από το «Καφέ της Χαράς»: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια και να κλείσουμε 100%. Πολύ θέλω να είμαι, θα τα βρούμε. Θα κάνω ένα ρόλο που έρχεται στο χωριό και πάει στο Καφέ. Ο τύπος έχει πολλά κρυμμένα χαρτάκια. Εκεί τον αγαπάνε πολύ, δεν τον διώχνουν με τις πέτρες».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top