GNTM 3: Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Οι κριτές διάλεξαν την τελική 20άδα ''boys & girls'' του διαγωνισμού

Οι δύο φάσεις του bootcamp του GNTM 3 ολοκληρώθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου, με τη γεμάτη αισθησιασμό και σεξουαλικότητα φωτογράφιση στην πισίνα.

Οι διαγωνιζόμενοι έβαλανα τα δυνατά τους και οι κριτές είδαν ό, τι ήθελαν να δουν από αυτούς και αποφάσισαν!

GNTM 3: Αυτή είναι η τελική 20αδα που περνάει στο σπίτι του διαγωνισμού!

Η κριτική επιτροπή αναζητά μοντέλα που να μπορούν να ενταχτούν σε concept, να έχουν το ''model material'' και τις προοπτικές να κάνουν καριέρα.

Φέτος, αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του Greece’s Next Top Model!

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα 10 αγόρια που τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα μπουν στο σπίτι του GNTM, με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου και του μεγάλου χρηματικού και όχι μόνο, επάθλου.

GNTM 3: Γνωρίστε τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι

Τα 10 αγόρια του GNTM 3

Ανδρέας 

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Ο Ανδρέας είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. 

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και το εξωτερικό. 

Στο GNTM ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή. 

Αγαπά το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Motto: «If you are good at something, never do it for free».

Παναγιώτης Α.

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος. 

Δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του GNTM και πάντα έλεγε ότι αν ποτέ τού δοθεί η ευκαιρία να μπει στον διαγωνισμό, θα την εκμεταλλευτεί. Με το modelling δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, οπότε περιμένει το GNTM να του δώσει την ώθηση να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. 

Πιστεύει ότι το δυνατό του όπλο είναι η προσωπικότητα του. Είναι υπομονετικός, φιλόδοξος, προσαρμόζεται στις καταστάσεις και αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Στο GNTM δεν τον φοβίζει η σκληρή δουλειά, είναι κάτι που άλλωστε γνωρίζει καλά. Motto: “Μπορείς να τα καταφέρεις σε ό,τι κι αν βάλεις στόχο”.

Emmanuel E.

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Ο Emmanuel είναι 21 ετών, γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 5 ετών. Μένει στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

Σε ηλικία 18 ετών τον εντόπισε ένας φωτογράφος στη γειτονιά του και τον συμβούλευσε να ασχοληθεί με το modelling. Από τότε έχει μπει σε πρακτορείο και κάνει πλέον φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες για εταιρίες στη Θεσσαλονίκη. 

Το GNTM είναι η ευκαιρία του να εξελιχθεί ως μοντέλο μέσα από τις δοκιμασίες και να τον μάθει περισσότερο ο κόσμος της μόδας. 

Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει να λύνει γρίφους και puzzles, να κάνει IQ tests και να διαβάζει ιστορία και μυθολογία. Με τσαγανό και χιούμορ είναι έτοιμος να ζήσει κάθε πρόκληση στο GNTM. Motto: «Be you, be now, be more, if not you and why not you?».

Αιμιλιάνο

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Ο Αιμιλιάνο είναι 20 χρόνων, γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. 

Στον χώρο του modelling μετρά λίγους μήνες μόνο αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές. 

Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το  ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο, ενώ απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. 

Για τον Αιμιλιάνο κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς. Στα… αχαρτογράφητα ύδατα του GNTM βάζει πλώρη για την κορυφή. Motto: «Don’t crack under pressure».

Παναγιώτης Π.

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Ο Παναγιώτης είναι 22 ετών και ζει στην Αθήνα. Θέλει να ασχοληθεί με το modelling γιατί τον εξιτάρουν τα ταξίδια και οι άνθρωποι, που θα γνωρίσει μέσα από τον χώρο αυτό.  Το πάθος του είναι τα τατουάζ και σκοπεύει να καλύψει κάποια στιγμή όλο του το σώμα με αυτά.

Η άλλη μεγάλη του αγάπη, που μάλιστα κληρονόμησε από τους γονείς του, είναι οι chopper μοτοσυκλέτες. Σε 10 χρόνια ονειρεύεται να έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να λανσάρει το δικό του brand ρούχων. Στο GNTM έρχεται με «τέρμα γκάζι» και με στόχο τη νίκη. Motto: «Η ζωή είναι μικρή, οπότε πρέπει να κάνεις μεγάλα πράγματα».

Έντουαρντ

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

O Έντουαρντ είναι 24 ετών, γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εργαστεί σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο. 

Πριν μπει στο  χώρο της μόδας ήταν εσωστρεφής και αντικοινωνικός, όμως η δουλειά αυτή τον βοήθησε να βρει τον πραγματικό του εαυτό. Η αναγνωρισιμότητα, που μπορεί να του προσφέρει το GNTM, υπήρξε το κίνητρο για τη συμμετοχή του. Στόχος του είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς το μόνο εμπόδιο για να στεφθεί βασιλιάς θα είναι ο εαυτός του. Motto: «When life gives you lemons, make a lemonade and enjoy».

Δημοσθένης

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων και του real estate. Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και δηλώνει ανταγωνιστικός, τελειομανής και νικητής. 

Η πρώτη του επαφή με τον χώρο της μόδας είναι το GNTM. Στόχος του είναι να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στον διαγωνισμό και να ζήσει το όνειρό του. Ως γνήσιος «γύπας» , δεν κρύβει ότι του αρέσει το φλερτ αλλά  παραμένει πιστός στη σχέση του. Έρχεται ως ερασιτέχνης αλλά έτοιμος να ανταγωνιστεί τους επαγγελματίες επί ίσοις όροις. Motto του και τατουάζ του: «If you can dream it, you can do it».

Κωνσταντίνος

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

O Κωνσταντίνος είναι 18 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει ρίζες από την Ιταλία. Ανήκει σε πρακτορείο μοντέλων από… την κούνια καθώς, από 6 μόλις μηνών είχε κάνει φωτογραφίσεις και διαφημιστικά στη Θεσσαλονίκη. Όπως δηλώνει ο ίδιος, νιώθει ότι γεννήθηκε γι’ αυτό. 

Είναι party animal, αφοπλιστικά ειλικρινής, ευέξαπτος, κοινωνικός και αντικειμενικός. Δε φοβάται την κριτική, γιατί «το modelling απαιτεί γερό στομάχι». 

Στο GNTM έρχεται για να δουλέψει και να μάθει δίπλα στους καλύτερους του χώρου. Ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να περπατήσει για μεγάλους οίκους μόδας. Motto: «Ό,τι και να κάνεις, καν΄ το με αυτοπεποίθηση».

Ηρακλής

GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

O Ηρακλής είναι 20 ετών και είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Κατάγεται από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα «Ηρακλής» το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. 

Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια. Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, ο οποίος θέλει ν’ αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. 

Τη δύναμή του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Motto: «Μέσα σε όλα!».

Σήφης

 GNTM 3 Γνωρίστε τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι
Ο Σήφης είναι 20 ετών και έρχεται από τα Χανιά της Κρήτης. Κληρονόμησε την αγάπη για τον αθλητισμό από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας και ο αδελφός του είναι πρωταθλητές ποδηλασίας. Ο ίδιος σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία αλλά τον κέρδισε το κολύμπι και το γυμναστήριο. 

Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει την πεζοπορία στα βουνά της Κρήτης, το ψαροντούφεκο και το να παίζει βιολί. Αν και δεν πίστευε ότι μπορούσε να μπει στο σπίτι του GNTM, ο στόχος του πλέον είναι να καταφέρει να φτάσει στην τελική δεκάδα και από εκεί βήμα - βήμα, να βρεθεί στον τελικό. Στο GNTM σκοπεύει να ταράξει τα νερά και να ξεχωρίσει. Motto: «If others can do it, why can’t you?».
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top