Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο: «Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου»

Η Θεσσαλονικιά influencer μίλησε για τη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της

Ποδαρικό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night show», έκανε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο αρναουτογλου τουνη

Η Θεσσαλονικά influencer – επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά για το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της ζωής της, το ροζ βίντεο της που διέρρευσε στο διαδίκτυο εν αγνοία της, αλλά και για την απόφασή της να δράσει και να μιλήσει γι’ αυτό μέσω Youtube.

Τούνη: «Έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο -Το μήνυμα προς τις γυναίκες

«Ήμουν υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Βγήκα και το έκανα με την πιο ανεπιτήδευτη μορφή του. Νομίζω ότι το YouTube είναι μια από τις πλατφόρμες που ο καθένας βγαίνει με τον δικό του τρόπο και θα πει με real τρόπο αυτό που σκέφτεται», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά προκειμένου το βίντεο να κατέβει από το διαδίκτυο.

Ελένη Φουρέιρα: Στηρίζει την Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο

«Εγώ το είδα πρώτη φορά τώρα. Είχε ανέβει πριν τρία χρόνια. Δε θες να φανταστείς πως ένιωσα. Δεν ήξερα για το βίντεο», τόνισε η Ιωάννα και συνέχισε:

«Πήρα πάμπολλα μηνύματα από γυναίκες. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια είχε πάρα πολλά αρνητικά. Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία. Το κακό είναι ότι κυρίως η γυναίκα σε μία τέτοια περίπτωση και ο άνδρας ο μάγκας», συμπλήρωσε.

Χριστόπουλος για Τούνη: «Είχε όντως καταρρεύσει στο''My Style Rocks''»

Το ροζ βίντεο και η σχέση ποιυ «χάλασε» με τον πρώην σύντροφό της

Η ιστορία αυτή, όπως έχει πει και στο βίντεό της στο Youtube, της κόστισε την τελευταία της σχέση με τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή με τον οποίο μάλιστα, συζούσαν. Αυτό ήταν σίγουρα, κάτι που την πόνεσε πολύ αφού περίμενε από εκείνο να τη στηρίξει στη δύσκολη φάση της ζωής της:

«Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση αυτή η ιστορία. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου. Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για εκείνον οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου. Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό, προχωράμε», είπε η influencer στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top