Χριστόπουλος για Τούνη: «Είχε όντως καταρρεύσει στο''My Style Rocks''»

«Το βίντεο κυκλοφορούσε στα παρασκήνια του» είπε ο γνωστός φωτογράφος

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube κανάλι της μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κυκλοφορία στο Internet ροζ βίντεο και φωτογραφιών, στα οποία πρωταγωνιστεί εν αγνοία της.

Ξεσπώντας σε κλάματα, η γνωστή influencer εξομολογήθηκε πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια και δεν το γνώριζε.

Τούνη: «Έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο -Το μήνυμα προς τις γυναίκες

Το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα του ‘’Happy Day΄΄ προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την δημόσια εξομολόγησή της, με τον Χάρη Χριστόπουλο να επιβεβαιώνει τα όσα είπε η Ιωάννα για την περίοδο που βρισκόταν στο ‘’My Style Rocks’’.

Συνατσάκη: Στο πλευρό της Τούνη μετά τις αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο

«Εσύ που την ξέρεις Χάρη, ήξερες ότι περνάει δύσκολα; Γιατί είπε ότι από την περίοδο του ‘’My Style Rocks’’, ενώ όλοι έβλεπαν ένα κορίτσι πολύ λαμπερό, εκείνη στα παρασκήνια έκλαιγε γιατί μόλις είχαν πρωτοδιαρρεύσει αυτές οι προσωπικές της στιγμές. Ήταν κάτι που το ξέρατε αυτό;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον Χάρη Χριστόπουλο.

Ελένη Φουρέιρα: Στηρίζει την Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο

«Αυτό είναι αλήθεια! Εγώ δεν έχω δει το βίντεο, αλλά κυκλοφορούσε μέσα στα παρασκήνια. Και μία - δύο φορές είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε όντως», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός φωτογράφος που ήταν κριτής στο ‘’My Style Rocks’’.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top