Συνατσάκη: Στο πλευρό της Τούνη μετά τις αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο

Η δημόσια στήριξη στην influencer

Η ανάρτηση της Ιωάννας στο Ιnstagram μία μέρα πριν ανεβάσει το βίντεο με όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο

Μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μιλήσει δημόσια για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. 

Η ξανθιά influencer, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο «My Style Rocks», ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Internet εν αγνοία της, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή.

Τούνη: «Έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο -Το μήνυμα προς τις γυναίκες

Ανάμεσα στους ανθρώπους που παρακολούθησαν το βίντεο με όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο YouTube ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θέλησε να δείξει τη δημόσια στήριξή της στην influencer.

Έτσι έγραψε σε ένα Instastory της: «Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Αν έψαξες το λινκ για το ροζ βίντεο της είσαι και εσύ συνένοχος. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται».

 

Συνατσάκη Στο πλευρό της Τούνη μετά τις αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο Δημόσια Στήριξη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top