Tι πίνουν τα Next Top Models για να είναι…on Top;

Amita Free!

Γιατί τι χρειάζεσαι για να γίνεις το επόμενο Next Top Model; Σίγουρα χρειάζεσαι  πείσμα, θέληση, γυμναστική και… καθημερινή ισορροπημένη διατροφή.

Οι φετινοί διαγωνιζόμενοι στο GNTM 3 φροντίζουν για το τελευταίο με την Αmita Free, το νέο απολαυστικό χυμό με λιγότερες θερμίδες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. 

Amita Free χωρίς ζάχαρη και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια

Το fitness δε θέλει κόπο αλλά… τρόπο. Αν θες κι εσύ να απολαμβάνεις τον χυμό σου χωρίς ενοχές και εκπτώσεις στη γεύση, τότε δεν έχεις παρά να πιείς αυτό που πίνουν τα μοντέλα του GNTM 3.

Ο Ηρακλής από το GNTM 3 πίνει Amita Free

Βάλε στη διατροφή σου την Amita Free το πρωί που ξυπνάς, λίγο πριν το δεκατιανό σου, το απόγευμα πριν πας στο γυμναστήριο, ή το βράδυ ενώ βλέπεις στην τηλεόραση το αγαπημένο σου επεισόδιο GNTM 3.

H Eσμεράλντα από το GNTM 3 πίνει Amita Free

Tρεις ήδη αγαπημένες γεύσεις Amita και μια καινούργια πρόταση χυμών, έρχονται ανανεωμένες για να σε συνοδεύουν στην καθημερινότητά σου:

  • Πορτοκάλι/ Βερίκοκο/ Μήλο
  • Ροδάκινο
  • Πορτοκάλι/Καρότο/Λεμόνι 
  • Βύσσινο

Ο Ηρακλής από το GNTM 3 πίνει Amita Free

H καινοτομία των χυμών Amita Free είναι ότι έχουν λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα φρουτοποτά με ζάχαρη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

Θα τους βρεις σε νέες μοναδικές και minimal συσκευασίες 1 λίτρου και 330ml, για να τους απολαμβάνεις καθημερινά είτε με παρέα ή… solo!

Ο Ηρακλής από το GNTM 3 πίνει Amita Free

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top