Elif: Η κυρία Βιλντάν απειλεί και πάλι την τρομοκρατημένη Ελίφ

Μη χάσετε το ολοκαίνουριο επεισόδιο τη Δευτέρα στις 17:30 στο STAR!

Η Ρεϊχάν μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κερέμ, στην προσπάθεια της να το σκάσει από τα αδέλφια της, που την κυνηγούν. Ο Κερέμ της ζητάει να βγει έξω και την κατηγορεί για κλέφτρα. Πιστεύει πως προσπαθεί να το σκάσει από την αστυνομία.

Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί βρίσκουν ένα σπίτι να νοικιάσουν. Σχεδιάζουν να το χρησιμοποιήσουν  και ως επαγγελματική στέγη. Η Ελίφ βρίσκει κάτι μπισκότα στο σπιτάκι και θέλει να τα φάει γιατί πεινάει. Σπάει ένα βάζο και στην προσπάθειά της να μαζέψει τα γυαλιά, τραυματίζεται.  

Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ τσακώνονται στο αυτοκίνητο και για μια στιγμή η Ρεϊχάν πιστεύει πως ο Κερέμ έχει κακές προθέσεις. Ο Κερέμ θυμώνει και σταματάει το αυτοκίνητο και την αφήνει στη μέση του δρόμου. Η Ρεϊχάν είναι απελπισμένη. Ο Κερέμ φτάνει σπίτι του και η μητέρα του, η αδελφή του και ο γαμπρός του τον καλωσορίζουν.

Η Ελίφ τους παρακολουθεί κι αποφασίζει να βγει από το σπιτάκι για να ζητήσει βοήθεια. Προσπαθεί να βρει τη Βιλντάν.

Η Ρεϊχάν περπατάει και βρίσκει ένα σπίτι. Κουρασμένη όπως είναι κατευθύνεται στην πόρτα του.

Η Ελίφ μπαίνει στο μεγάλο σπίτι και πλησιάζει το τραπέζι. Η Βιλντάν και ο Ταρίκ τη βλέπουν. Η Ελίφ κρύβεται ενώ ο Ταρίκ χρησιμοποιεί ένα κόλπο και η Βιλντάν πηγαίνει να δει γιατί η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερη. Η Βιλντάν αρπάζει τη μικρή από το χέρι και την πηγαίνει στο κελάρι. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη και βλέπει τις κηλίδες αίματος. Προσπαθεί να τις καλύψει.

Ο Κερέμ μιλάει στην οικογένειά του για τον καιρό που πέρασε στην Αμερική. Η οικογένεια αναφέρεται και σε μια κοπέλα που έχει αισθήματα για τον Κερέμ αλλά εκείνος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για εκείνη.

Ο Ταρίκ βρίσκει μια δικαιολογία και σηκώνεται από το τραπέζι για να συναντήσει τη Βιλντάν. Τη μαλώνει και την απειλεί.

Η Ελίφ είναι σημαντική για εκείνον και δε θέλει να γίνουν λάθη και να μάθει η οικογένεια την ύπαρξη της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της οικογένειας. Η Γιλντίζ ανοίγει την πόρτα και πιστεύει πως η Ρεϊχάν είναι η καινούρια κοπέλα, που περιμένουν να έρθει για δουλειά…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top