Elif: Η Αρζού χρειάζεται τη νέα της ταυτότητα αλλά δεν έχει λεφτά

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 17.30 στο Star

Έχει περάσει μια εβδομάδα από τις εξετάσεις του Σελίμ. Η Αρζού χρειάζεται τη νέα της ταυτότητα αλλά δεν έχει λεφτά. Μιλάει με τον Ουμίτ και του λέει πως πρέπει να πουλήσουν το κτήμα.

Ο Ουμίτ της λέει πως το κτήμα έχει ήδη πουληθεί και πρέπει να φύγουν την ίδια μέρα. Το νέο σοκάρει την Αρζού. Ο Ουμίτ της λέει να τα παρατήσει και παραδεχθεί την ήττα της. Η Αρζού του λέει πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό και αν χρειαστεί θα πεθάνει μέσα στο κτήμα. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ είναι έτοιμοι για να φύγουν. Θα πάνε στην Αμερική για να γίνει καλά ο Σελίμ.

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι, ο Μουράτ και η Αϊλά είναι εκεί για να τους αποχαιρετήσουν. Οι στιγμές είναι για όλους δύσκολες. Η Ελίφ δίνει στον Σελίμ μια ζωγραφιά, που έκανε μαζί με την Ιντζί με όλη την οικογένεια. Ο Σελίμ ζητάει από τα κορίτσια να προσεύχονται για εκείνον. Οι αγοραστές του κτήματος φτάνουν. Ο Ουμίτ τους υποδέχεται και τους ζητάει λίγο χρόνο γιατί η σύζυγός του δεν είναι έτοιμη ακόμα. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού και τη βρίσκει ξαπλωμένη να διαβάζει ένα περιοδικό. Την αρπάζει από το χέρι και τη βγάζει έξω.

Η Αρζού επιτίθεται στους αγοραστές αλλά ο Ουμίτ την σταματά. Η Αρζού κλαίει έξω από το κτήμα και ζητάει από τον Ουμίτ να κάνει κάτι. Προσπαθεί να μπει στο κτήμα και ο Ουμίτ την εμποδίζει αλλά εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Αρζού του λέει πως αν ζούσε ο Κενάν θα είχε βρει τρόπο να σώσει το κτήμα. Όταν ακούει το όνομα του πρώην συζύγου της ο Ουμίτ τρελαίνεται. Της λέει πως από εδώ και πέρα είναι μόνη της να κάνει ό,τι θέλει. Η Αρζού τον βρίζει και τσακώνονται. Η Αρζού τον σπρώχνει και ο Ουμίτ πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του.

Ο Γιουσούφ προτείνει στη Μελέκ να φάνε έξω μαζί με τα παιδιά και εκείνη συμφωνεί. Ο Μουσταφά τους βλέπει όλους μαζί και πιστεύει πως είναι οικογένεια. Τηλεφωνεί στην κυρία Ματσιντέ και της λέει πως ο Γιουσούφ έχει οικογένεια. Η Ματσιντέ αναρωτιέται αν ο Γιουσούφ διάβασε το γράμμα της. Ο Μουσταφά της λέει πως σίγουρα το διάβασε και η Ματσιντέ εκφράζει την επιθυμία της να δει για τελευταία φορά τον Γιουσούφ. Ο Ουμίτ είναι νεκρός και η Αρζού μεταφέρει το πτώμα του στο δάσος για να το κρύψει…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top