Elif: Μια γυναίκα με κουκούλα παρακολουθεί Ζεϊνέπ και Σελίμ - Είναι η Αρζού

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Τρίτη 01/09 στις 17.30

Ο Σελίμ είναι ο πιο ψύχραιμος από όλους και συνεχίζει να εργάζεται. Η Σιταρέ χαίρεται που τον βλέπει έτσι και πιστεύει πως αν παλέψει θα τα καταφέρει. Η Ελίφ θυμάται όμορφες στιγμές με τον θείο της αλλά και την Τουγτσέ. Η Ζεϊνέπ δίνει κουράγιο στον Σελίμ. Η Αλιγιέ ζητάει από τον Σελίμ να μην πάει στη δουλειά και να μείνει στο σπίτι.

Εκείνος της λέει πως θα δουλεύει μέχρι την τελευταία του στιγμή γιατί θέλει να αφήσει πίσω του πράγματα ώδτε η οικογένειά του να είναι ασφαλής μετά τον θάνατό του.  Η Λεϊλά συνέρχεται. Στον κήπο η Ζεϊνέπ μιλάει στον Σελίμ για μια πρωτοποριακή θεραπεία στην Αμερική. Λίγο πιο μακριά μια γυναίκα με κουκούλα τους παρακολουθεί. Είναι η Αρζού! Βλέπει την οικογένεια και πιστεύει πως όλοι είναι χαρούμενοι επειδή πιστεύουν πως είναι νεκρή.  Η Λεϊλά είναι καλύτερα. Ο Γιαχιά θέλει να πάρει εκδίκηση για ό,τι συνέβη. Η Λεϊλά ξέρει πως δεν το κάνει μόνο για εκείνη αλλά και για τον εαυτό του επειδή έχασε την ευκαιρία του με τη Μελέκ.

Η Ζεϊνέπ και η υπόλοιπη οικογένεια έχουν ελπίδες για τη σωτηρία του Σελίμ αλλά εκείνος πιστεύει πως είναι πολύ αργά. Πιστεύει πως είναι ένα όνειρο και δεν θέλει να περάσει τις τελευταίες του μέρες μακριά από την οικογένειά του. Η Αρζού συναντάει έναν άντρα ο οποίος της λέει να περιμένει το τηλεφώνημά του.  Ο Σελίμ λέει πως χρειάζονται πολλά χρήματα για να πάει στην Αμερική και ζητάει να μείνει λίγο μόνος του. Η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ κλαίνε.  Η Μελέκ τους ζητάει να είναι δυνατές και πως πρέπει να στηρίξουν τον Σελίμ. Η Αλιγιέ ικετεύει τον Γιουσούφ να αλλάξει γνώμη στον Σελίμ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top