Elif: Ο Σελίμ βρίσκει το λάθος του Χακάν και φαίνεται να του κρατάει κακία

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Πέμπτη στις 17.30 στο Star

Η Μελέκ πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και η Σιταρέ τους αφήνει μόνους. Η Μελέκ θέλει να μιλήσει στον Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν έχει την ίδια διάθεση και την αποπαίρνει. Η Μελέκ ξαφνιάζεται από την αντίδρασή του και φεύγει. Ο Σελίμ ξεναγείται στη νέα του δουλειά.  Η Λεϊλά είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει πως κατέστρεψε ό,τι υπήρχε ανάμεσα στον Γιουσούφ και τη Μελέκ. Η Σιταρέ έχει έντονο στομαχόπονο και ο Γιουσούφ τη στέλνει σπίτι μαζί με την Ιντζί για να ξεκουραστεί.

Η Μπαχριγιέ ταλαιπωρεί ξανά τη Μελέκ στη δουλειά. Η Αϊσέλ ρωτάει τη Μελέκ τι θα κάνει με την επαγγελματική πρόταση, που έχει δεχθεί και εκείνη της λέει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ζητάει να καλέσει για δείπνο τον Γιουσούφ.  Ο Σελίμ βρίσκει το λάθος του Χακάν και εκείνος φαίνεται να του κρατάει κακία. Η Λεϊλά κάνει μια ζημιά στο σπίτι της με σκοπό να φωνάξει τον Γιουσούφ για να έρθει να την επιδιορθώσει. Μετά τη δουλειά η Μελέκ πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και τον καλεί σε δείπνο λέγοντας του πως η Αλιγιέ επιμένει. Ο Γιουσούφ αρνείται την πρόσκληση και η Μελέκ αιφνιδιάζεται.

Στο σπίτι όλοι περιμένουν τον Γιουσούφ αλλά η Μελέκ τους λέει πως έχει πολύ δουλειά και δεν μπορεί να έρθει.  Η Λεϊλά ζητάει τη βοήθεια του Γιουσούφ και εκείνος απρόθυμα δέχεται. Πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και διορθώνει τη ζημιά και η Λεϊλά του ζητάει να μείνει να φάνε. Ο Γιουσούφ δέχεται.  Στο σπίτι των Εμίρογλου, η Αλιγιέ έχει ετοιμάσει πολλά φαγηρά και σκέφτεται να τα μοιραστούν με τη Φεβζιγιέ, τη μητέρα της Λεϊλά. Η Μελέκ πηγαίνει να φαγητά στη Φεβζιγιέ και έξω από το σπίτι βλέπει τη Λεϊλά και τον Γιουσούφ να αποχαιρετιούνται και να αγκαλιάζονται. Η Μελέκ παρεξηγεί την κατάσταση και θυμάται τα λόγια της Σιταρέ για τη Λεϊλά. Σκέφτεται πως ο Γιουσούφ απέρριψε την πρόταση για δείπνο της Αλιγιέ για να είναι με τη Λεϊλά…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top