Νίκος Μουτσινάς: Αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη με τον δικό του τρόπο

Αγαπιούνται πολύ οι δύο παρουσιαστές

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη της - Μας έδειξε πρώτη φορά τα παιδιά της

Λύγισε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Λίγο μετά το οριστικό φινάλε της αγαπημένης Ελληνίδας παρουσιάστριας, ο Νίκος Μουτσινάς, θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του, πολύ ξεχωριστό τρόπο μέσα από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι».

Η showbiz αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη μετά το τηλεοπτικό της φινάλε

Μενεγάκη: Ο αδερφός της παρακολούθησε περήφανος την τελευταία της εκπομπή

«Μια μεγάλη στιγμή για την τηλεόραση.  1η Ιουλίου 2020, και η Ελένη Μενεγάκη φεύγει. Εχθές λέει δε μπορούσε να κοιμηθεί. Λογικό. Αγρυπνία στήθηκε στα περισσότερα ελληνικά σπίτια αλλά και στην ομογένεια. Σήμερα κλαίνε οι ουρανοί, σήμερα η Queen αποχωρεί, πολλή συγκίνηση, η βασίλισσα φεύγει, θέλει να ξεκουραστεί. Τι κουράστηκες μωρέ Ελένη και εσύ, ούτε καν 30 χρόνια. 29 , κάν’ τα 30. Τελευταία εκπομπή. Τελευταίες στιγμές. Βγήκα και εγώ. Τα είπα με το κορίτσι μου, το κορίτσι μου το όμορφο. Σε συγκινεί, είναι πολύ ιδιαίτερο. Δες την. Κι αν κλαίει, κι αν γελάει, αν είσαι ωραίος άνθρωπος…. Πάει να κάνει και λίγο τη ζωή της, χαλάλι σου κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Τελειώνει η Ελένη, βασίλισσα forever» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος νωρίτερα είχε εμφανιστεί και μέσω Skype στην εκπομπή της Ελένης και οι δυο τους είχαν συγκινηθεί πολύ.

Ελένη Μενεγάκη σε Νίκο Μουτσινά:«Κανένα κανάλι δε θα μου κλείσει την πόρτα»

Νίκος Μουτσινάς: «Η περίοδος με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χωρίσει...»

Νίκος Μουτσινάς Aποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή του

Ο Νίκος Μουτσινάς με την Ελένη Μενεγάκη στο Villa Mercedes το 2009/ NDP Photo Agency
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top