Ελένη Μενεγάκη σε Νίκο Μουτσινά:«Κανένα κανάλι δε θα μου κλείσει την πόρτα»

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε ο παρουσιαστής στην εκπομπή της Ελένης

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε μέσω skype ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ήταν και το πρώτο πρόσωπο που έβγαλε στον αέρα της τελευταίες της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από ένα βίντεο-αφιέρωμα με πολλές απολαυστικές στιγμές τους στον αέρα, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο παράθυρο και είπε: «Άμα σε πιάσω Ελένη, δε θα σε γλιτώνουν 20 κανάλια»! 

Λύγισε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Η Ελένη γέλασε και απάντησε: «Πιάσε με Νίκο μου! Σε χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ σήμερα»!

«Όταν βγήκε το νέο πως θα σταματήσεις την τηλεόραση το διάβασα και πίστευα πως κάθε χρόνο κάτι θέλουν να γράφουν. Όσο περνούσαν οι μέρες, μας γέμισες εκατομμύρια ερωτηματικά… Δε θέλω και να παρακάτσεις. Να σου δώσω μια χρονιά επειδή γνωριζόμαστε» της είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ η Ελένη ξεκαθάρισε «Στη ζωή και στη δουλειά μου βάζω πρόγραμμα. Αυτή η στιγμή είναι χωρίς πρόγραμμα. Δεν υπάρχει σκαλέτα, όπως πάει».

Ελένη Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη της - Μας έδειξε πρώτη φορά τα παιδιά της

Η συνέχεια, όμως, ήταν τόσο απρόσμενη που άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό!

Ελένη Μενεγάκη: Το Instastory με τους συνεργάτες της από το άδειο καμαρίνι

«Επειδή με έχεις καλέσει με όλους τους τρόπους στην εκπομπή, ήταν χρονιά που δεν γινόταν. Ήταν άλλη χρονιά για μένα κι εγώ όταν πηγαίνω κάπου καλεσμένη και με ξέρετε… Δεν πάω συχνά αλλά όταν πάω δεν κάνω επιλογές ούτε για νούμερα, ούτε για να συζητηθώ, σκασίλα μου όλα αυτά. Πάω γιατί μου κάνει κέφι! Πάω με την ψυχή μου να περάσω καλά με αυτόν που με καλεί. Φέτος δεν ήταν η χρονιά μου.

Μενεγάκη – Λάτσιος: Η αποκάλυψη για την περίοδο του χωρισμού τους

Άκου όμως τώρα. Θα μπουκάρω μόνη μου, γιατί μπορώ! Έχω το θάρρος και έχω γνωριμίες παντού! Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι! Θα έρθω να σε βρω στο στούντιο του χρόνου. Κι επειδή έχω μέσο σε όλα τα κανάλια, θα μπουκάρω!», είπε η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε σοκ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top