Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε το μήνυμά της στον Γιώργο Ασημινάκη

Στην τελευταία της εκπομπή δε ξέχασε τον παλιό της συνεργάτη

Στην τελευταία της εκπομπή μετά από 15 χρόνια στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη καθ’όλη τη διάρκεια, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην παλιό της συνεργάτη, τον floor manager, Γιώργο Ασημινάκη.

Μενεγάκη-Ασημινάκης

Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια

Ήταν στα μέσα του περασμένου Απρίλη, όταν ο Γιώργος Ασημινάκης, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της Ελένης, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγες μέρες αργότερα, είχε δηλώσει σχετικά:

Θεοδωρίδου: Εισέβαλε στο πλατό - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη

«Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω, να με βλέπει κιόλας όταν το λέω. Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους και αυτό δεν είχα υπομονή να το αντέξω για ακόμη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω».

Λύγισε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Στην τελευταία εκπομπή, η Ελένη θέλησε να του στείλει το δικό της μήνυμα. Κοίταξε την κάμερα και είπε: «Του στέλνω την αγάπη μου και ξέρω επειδή κάποιος θα του έχει στείλει κάποιο μήνυμα αυτή τη στιγμή στο κινητό του κι επειδή είναι σκορπιουδάκι ξέρω ότι μέσα του ένα γαργάλημα το νιώθει. Καλέ μου φίλε Ασημινάκη να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θα συνεχίζεις πραγματικά στο δικό μου μυαλό να κάνεις τα δικά σου ανεπανάληπτα χορευτικά με τους καλεσμένους, με τα σκηνικά, με τα πώς θα στήσουμε… Ήταν μέσα σε όλα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top