Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια

Η ωραία Ελένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό με δάκρυα στα μάτια

Με πολλά δάκρυα και φανερά συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη έγραψε το δικό της φινάλε μετά από 30 χρόνια συνεχόμενης τηλεοπτικής παρουσίας.

Λύγισε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Ελένη Μενεγάκη

Η ωραία Ελένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και έριξε την αυλαία με έναν μοναδικό τρόπο. 

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος... Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν. Όποτε και αν. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι, καλή ζωή. Με υγεία».

Ελένη Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη της - Μας έδειξε πρώτη φορά τα παιδιά της

Στην τελευταία της εκπομπή, η οποία από δυόμιση ώρες διήρκησε τρεισήμισι, είπε πολλά και έδειξε περισσότερα. Εκεί βρέθηκαν νέοι και παλιοί συνεργάτες, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Εκεί ήταν φυσικά και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Δίπλα στην παρουσιάστρια και η καλή της φίλη και κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Ελένη Μενεγάκη-Άγγελος Λάτσιος

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, βαθιά συγκινημένη λέγοντας: «Εις το επανιδείν!»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top