Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Έλυσαν on air τις διαφορές τους – Έκλαιγαν και οι δυο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν ένας από τους μακροβιότερους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. 16 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό της παρουσιάστριας. 

Λύγισε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Η συνεργασία τους, ωστόσο, ολοκληρώθηκε, αφήνοντας αγκάθια και στους δυο. Εκείνος δεν έκρυβε την πικρία του για την Ελένη στις συνεντεύξεις που έδινε. Οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει τ τελευταία χρόνια. Μέχρι που η Ελένη σήκωσε το τηλέφωνο και τον κάλεσε στην τελευταία της εκπομπή.

Ιδιαίτερα φορτισμένος, ο Γρηγόρης μπήκε στο πλατό και έπεσε με κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης. Εκείνη τον αγκάλιασε σφιχτά, τον φίλησε και αφού κάθισαν στις πολυθρόνες, η κουβέντα τους εξελίχθηκε ως εξής:

Γρηγόρης: Δύσκολο πολύ…

Ελένη: Δηλαδή, αν εγώ δεν σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω γιατί φεύγω, δεν θα ερχόσουν από μόνος σου;

Ελένη Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη της - Μας έδειξε πρώτη φορά τα παιδιά της

Γρηγόρης: Δεν θα ερχόμουν.

Ελένη: Γιατί ρε βλάκα; Μετά από τόσα χρόνια!

Γρηγόρης: Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου.

Ελένη: Πόσο; Να γεράσω πια;

Ελένη Μενεγάκη σε Νίκο Μουτσινά:«Κανένα κανάλι δε θα μου κλείσει την πόρτα»

Γρηγόρης: Πολλά χρόνια και μεγαλώνουμε…

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπασαν τον πάγο, με τις αναμνήσεις από την συνεργασία τους να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top