Γιώργος Καράβας για το GNTM: «Έχω βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές»

Οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης μίλησαν για το νέο GNTM

Τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Γιώργο Καράβα συνάντησε στα γυρίσματα του GNTM, η Τζώρτζια Γεωργίου και η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ενέργεια έχει αλλάξει, ο Γιώργος Καράβας είναι εκπληκτικό παιδί με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούριες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή, μάλιστα κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία και είναι πάντα to the point».

Ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε ότι: «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή. Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο και νομίζω την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Νομίζω θα έχει πολλά πράγματα να πει και να δώσει στα παιδιά. Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό να δουλέψουμε και απ’ όλα τα είδη. Ο ανταγωνισμός φέτος θα χτυπήσει κόκκινο».

Και ο Γιώργος Καράβας που φέτος είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο GNTM, ενθουσιασμένος μίλησε για τους συμμετέχοντες: «Τους περισσότερους κριτές τους γνωρίζω χρόνια, την Βίκη, την Ζενεβιέβ και τον Δημήτρη Σκουλό που έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Ο Άγγελος είναι μια πρόσφατη γνωριμία, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, τρομερά επιτυχημένος οπότε.

Η νέα κριτική του GNTM ποζάρει μαζί για πρώτη φορά!

Επί της ουσίας θα είμαι με τα μοντέλα στις φωτογραφίσεις και ίσως λίγο στο σπίτι. Θα τους βοηθώ να αντεπεξέλθουν στο ανάλογο κόνσεπτ που έχουν σαν φωτογράφιση. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις φέτος στο GNTM.

Από τότε που ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στο GNTM μου έχουν στείλει εκατοντάδες μηνύματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Φέτος τα αγόρια είναι πάρα πολύ δυνατά σε σχέση με τα κορίτσια που έχουμε δει ως σήμερα. Προσωπικά, έχω βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές. Ξεκίνησα την καριέρα μου σχεδόν μόνιμα με απορρίψεις».
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top