MasterChef - Διονύσιος: «Ο παππούς μου ήταν καπετάνιος του Ωνάση»

Πώς σχολίασε την απόφαση του Βαρθαλίτη να μοιραστεί το έπαθλο με τον Σταυρή

Τον Διονύση Πρώιο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef 4! Βέβαια, υπάρχουν πολλά πράγματα που δε γνωρίζουμε για τον πρώην παίκτη του διαγωνισμού μαγειρικής.

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Γκοτιέ είδε τον Διονύση Πρώιο και τρελάθηκε μαζί του!»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον συνάντησε στη γειτονιά του, και μίλησαν για όλα. Ο 56χρονος σεφ, αρχικά αναφέρθηκε στη Μις Αργεντινή με την οποία πριν από μερικά χρόνια  οι δυο τους ήταν στη Μύκονο.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και το νεαρό μοντέλο ήθελε να την ξεναγήσει στο Νησί των Ανέμων,

MasterChef-Διονύσης: Ποιος παίκτης του θυμίζει τον αδικοχαμένο γιο του;

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί φοράει ένα λουκέτο στο λαιμό του. Ο Διονύσης έλυσε αυτή την απορία λέγοντας: «Το λουκέτο που φοράω συμβολίζει μια καρδιά κλειστή γιατί έχω πονέσει. Βέβαια, η καρδιά μου μπορεί να ανοίξει και πάλι ένα κλειδί χρειάζεται».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο Διονύσης αποκάλυψε πως δεν είναι πλούσιος σε αντίθεση με τον αδερφό του, ο οποίος είναι εφοπλιστής στην Αργεντινή. «Εγώ ζω από την τέχνη από μικρό παιδί. Πούλησα έναν πίνακα που επάνω είχε ένα δολάριο σε έναν συλλέκτη από την Τουρκία για 10.000 δολάρια. Βέβαια, οι γονείς μου ήθελαν να ασχοληθώ με τα καράβια», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μιας και μιλάμε για καράβια αυτό που δε γνωρίζαμε είναι το γεγονός πως ο παππούς του ήταν καπετάνιος του Ωνάση γι’ αυτό και εκείνος γεννήθηκε στην Αργεντινή.

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τελικό του MasterChef και συγκεκριμένα στην απόφαση του Σταύρου να μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο με τον Σταυρή. «Ανατριχιάζω με το πόσο καλά παιδιά είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. Είναι αυτό που έδειξαν», σχολίασε.

Κλείνοντας τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει απωθημένα στη ζωή του. «Έχω κάνει διαφημίσεις, έχω ερωτευθεί, έχω κάνει παιδί, έχω γράψει βιβλίο, έχω φυτεύσει ένα δέντρο και έχω παίξει στο σινεμά».

Διονύσιος Πρώιος

Διονύσιος Πρώιος

Μιλώντας για σινεμά προβλήθηκε και ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία στην οποία ο Διονύσης είναι αγνώριστος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top