Σταύρος Βαρθαλίτης: «Πήρα 8 κιλά μέσα στο MasterChef, ξεκινάω δίαιτα!»

Ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, ο Σταύρος Βαρθαλίτης το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου, αναδείχθηκε στον επόμενο Έλληνα MasterChef με 54 βαθμούς, αφήνοντας τον Σταυρή Γεωργίου στη δεύτερη θέση με 43 πόντους!

Δείτε τον μεγάλο τελικό του MasterChef

Ο νικητής του MasterChef 4 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τα συναισθήματά του.«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το περίμενα και δεν το περίμενα! Πιστεύω ότι και εγώ και ο Σταυρής είχαμε στην άκρη του μυαλού μας το έπαθλο».

Σταύρος Βαρθαλίτης: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του MasterChef

Μάλιστα, ο 24χρονος σεφ αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής:

«Πρέπει να έχω χάσει 1-2 κιλά από τον ιδρώτα, αλλά έχουμε να χάσουμε και άλλα μέσα στο καλοκαίρι. Έχω πάρει 7-8 κιλά μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζω με καθαρή διατροφή γιατί κι αυτό χρειάζεται για να δείξεις την πειθαρχία που γενικώς χρειάζεται να έχουμε σε όλη μας τη ζωή».

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4
 

«Με το που μπήκα και είδα απέναντί μου τους κριτές με τους φακέλους στα χέρια, άρχισα να τρέμω. Λέω «Παναγία μου δεν θα τελειώσει ποτέ! Θα είναι απεριόριστος ο χρόνος που θα έχουμε». Έλεγα «πες τους αριθμούς να φύγουμε».

Το χιούμορ με συντηρούσε, ήταν η ψυχολογική μου συντήρηση, θα μπορούσα να μείνω άλλους 8 μήνες και να βγω πάλι νικητής.

11 πόντοι πονάνε λίγο περισσότερο, αλλά τον αγαπάω τόσο πολύ τον Σταυρή που δεν μπορώ να τον πειράξω με τους πόντους. Μπορώ να τον πειράξω για τους πόντους στο ύψος του αλλά θα με πειράξει για τα κιλά μου, άρα δεν με συμφέρει. Ξέρει ότι θα περάσουμε πολύ καλά και θα ετοιμάσουμε πολύ ωραία πράγματα, ελπίζω και μαζί».

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top