Τα πρώτα λόγια του Σταυρή στους «Κου Κου» - Με ποιον μίλησε μετά τον τελικό

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο MasterChef

box contest in article

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του MasterChef 4, o Σταυρής, ο οποίος βγήκε δεύτερος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν για όλα αυτά που έζησε μέσα στον διαγωνισμό αλλά και για τα πρώτα του συναισθήματα.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για τον 5o κύκλο του MasterChef!

«Δεν μπορώ να βρω λέξεις να περιγράψω όλο αυτό που αισθάνομαι. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος, είναι η απόλυτη λέξη για μένα. Έχω κάνει τον εαυτό μου, την πατρίδα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου υπερήφανους. Είναι συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε στο MasterChef. Δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, έχω φτάσει με παρτενέρ. Αυτός που νικά στο τέλος είναι αυτός που το θέλει περισσότερο. Το πρώτο άτομο, με το οποίο μίλησα μετά τον τελικό ήταν η μαμά μου γιατί μάνα είναι μόνο μία. Δεν πήρα πρώτα την κοπέλα μου. Ανυπομονώ να πάω πίσω στην Κύπρο και να τους δω!» και πρόσθεσε:

«Δε με νοιάζει αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν χαρεί που δεν πήρα το έπαθλο. Αυτοί το βλέπουν από το σπίτι τους κι εγώ μαζί με τον Βαρθαλίτη ήμασταν μπροστά από τους κριτές. Μοναδικές στιγμές, έστω και με το στούντιο άδειο είχαμε γεμάτη καρδιά. Μας έβλεπαν από την τηλεόραση και μας θαύμαζαν»

Σταύρος Βαρθαλίτης: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του MasterChef

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο παιχνίδι και τις στιγμές που λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, είπε: «Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος και πραγματικά δε θα αλλάξω ποτέ και για κανέναν λόγο.

«Ο λόγος που είχα πέσει ψυχολογικά ήταν επειδή μας ανακοίνωσαν τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό και εγώ ανησυχούσα για τον πατέρα μου, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Ήταν και η κοπέλα μου στην Αθήνα, δεν είχα επαφή εκείνες τις μέρες με το lockdown. Το άγχος δυστυχώς το έχω πάρει από τη μάνα μου και το δείχνω, γι’ αυτό λύγισα.».

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top